Babymomhappy Kızlar 35+3 haftalığız geceleri neredeyse hiç uyuyamıyorum sabah 7 gibi artık bayılıp 11 gibi kalkıyorum çok yorgun hissediyorum 😢😢😢
Misilefe Babymomhappy 31 haftadayım bende öyleyim çok sık idrara çıkıyorum birde onun için uyku düzenim çok karıştı sizde de idrar sorunu varmı normal mi
Deletedmom_110 Babymomhappy Tam olarak beni anlatmışsın bende aynı öyleyim bir de çok sık idrara çıkıyorum artık tuvaletin önünde bekliycem
tupbebekannesi123 Babymomhappy ben de uyuyamıyorum 3 gece üst üste zombi gibi gezdim doktorum lavanta yağı önerdi yastğıma 1-2 damla damlatıyorum çok iyi geldi
DidemDnnz Babymomhappy ay arkadaşlar 24 haftalığım acayip zor günler var önümde sanırım :( korktum valla
Babymomhappy Misilefe 5 dakikada bir kalkıyorum tuvalette uyucam a kaldı 😔😔 artık mesaneye o kadar çok baskı uyguluyorlar ki çok normal
Misilefe Babymomhappy gerçekten zor bir durum yani saatlerce idrarımı tutmuşum gibi bir his az kaldı hayırlısı ile sağlıcakla alalım kucağımıza bu günleri gülerek hatırlayalım inşallah
demincek Bende sürekli hareket ettiği için unutamıyorum sürekli tekmeler atıyor ne tarafa dönsek o tarafa tekmeler atıyor sizde de böyle oluyor mu yoksa sadece sık idrara gitmemi sıkıntınız
Misilefe demincek tekmeler zaten cabası 😂bütün gün uyuyup gece dans ediyor sanırım içerde ama hareket etmeyincede tedirgin oluyorum ben uykusuz gecelere hazırlıyorlar sanırım bizi
Babymomhappy tupbebekannesi123 aaayyy nefret ederim lavantadan 😔 okul öncesi öğretmeniyim bir ara okulda bit salgını olmuştu ona da iyi geliyormuş bit yaklaşmıyormuş öğürerek gezerdim okulda uyucağim varsa da uyuyamam ki 😅😅
Babymomhappy DidemDnnz korkma kuzum korkma sonucu güzel olcak inşallah ama o zamanların tadını çıkar 😅😅