aslicatkin Yasminxx 2 gun once doğurmuş biri olarak soyluyorum ve ıkıncı normal doğumum ılkı bıraz daha katlanılabılırdı ama bu bnı öldürüyodu kesnlıkle kolay degıl cok cok zor ama sonunu dsun evladına odaklan bıttıgnde gobek faln kalmıyo dıkışlerın oluyo elbet ama oda gecıyo zamnla sabır sabır sabır baska yolu yok
Happyy_ Sevdagrgn peki hep takıldığım bir konu var cevaplarsanız sevinirim 🙏 normal doğumda dikiş atıldığinda tuvalete zorluğu çok oluyor mu acaba idrarıni yaparken yanma falan
Nur123aa Cicilibicili bişey sorucam epidural takılınca acı oluyor mu birini izledim de belden epidural yapınca bağırmaya başladı bu da korkuttu beni 🤔
Cicilibicili Kubgkm 3-4 cm açıklıkta yapılıyor. Hayır epidural iğnesi acıtmıyor. Çıkış anında acı hissetmiyorsunuz. Ama ben dikilirken biraz hissetmiştim.
Cicilibicili Nur123aa abartmış 😅 zaten kısacık bi an hemen yapılıyor o. Hiç korkacak bişey yok. Prenses doğum harika bi nimet😍
Sarahh Yasminxx öldürmüyor sonuçta, doğum 2,5 dk sürüyor sancı da herkes de farklı şekilde, mesela 3 saat sancı çektim bebeği kafası çıktımı ağrı yok oluyor
Sarahh Sevdagrgn bir süre sonra insan unutuyor mesela bende doğum yaptıktan sonra birdaha doğurmam dedim ama 2 sene sonra yine isteyerek hamile kaldım
Sevdagrgn Sarahh ben de 3 sene spirallinkaldim .1.5 sene sonra da hamile kaldım işte ikinciye Allah’a şükür bende isteyerek düşünüyorduk zaten oğlum tek kalmasın diye birazda
Sarahh balkupummm bu doktora bağlı bişey işinin ehli olan doktor yırtık olunacağını anlayıp kesi atıyor ve yırtıkdansa kesi olması daha iyi
Sarahh Byz2019 çok haklısınız bana herkes şey diyordu doğum değilde o muaineler insanı bitiriyor ama ben tam açılmayla gittiğim için hiç bir şey hissetmedim
Lizbonn Yasminxx Kişiden kişiye ve acı eşiğine bağlı bu dudum. Normal doğum yapıp zorlananda var sezaryen yapıp zorlanmayan da. Ben normal doğum yaptım zor olmadı diyemem ama çokta kötü değildi.