Lavanta27 Askiletotomsu ay dün bende eşimi çağırdım elini koyunca hemen durdu gidince tekrar başladı yaramazlık yapıyor😁🤗💙
Kbraylmz1 Kızlar tecrübeye dayalı bişey demek istiyorum gece kaçta uyursanız bebeğinizde o saatte uyuyor benden size tavsiye erken uyuyun geç uyanın yoksa benim gibi 3 saatlik uykuyla gezersiniz tüm gün 🥹
Askiletotomsu Kbraylmz1 benim ablam sabaha kadra nöbet tutardı Sabah gelirdi işten, yatardı Ama iki çocuğu da akşam sekizde yatıyor sabah sekize kadar uyuyor Sizinki rastlantı gibi gibi
Habus Askiletotomsu bu şey değil mi ya? Benim kız 😂 40 dk süren detaylıda 2 saniye yüzünü görebilmek için 40 takla attık 😂 hayır iki foto alıp salacağız zaten. Dediğin gibi sanki prenses diana 😂😂
iremcannn1907 Askiletotomsu tam tersiydi benim ki. Hep hareketliydi dışardan da herkes izlerdi 😂 özellikle babaya aşırı tepki verirdi. Doğunca da öyle oluyor, şuan 5 aylık aşırı hareketli ve aşırı babacı bi oğlum var 😂❤️
Tatlissannee12 Askiletotomsu canım seninki yine iyi en azından sana tepki veriyor benimki bana bile tepki vermiyor dokunmadığım zamanlarda sürekli hareketli ama ben elimi karnıma koyunca duruyor 😂😂
Tatlissannee12 Askiletotomsu ya neler yapmıyorum bana mısın demiyor hanfendinin canı ne zaman isterse kimse dokunmadığında hareket ediyor 😂
GriMavi sherwoodTR benimkide 38 haftalık Yüzünü eliyle kapatmış asla açmadı Kaç saat doktorda kaldım 3 kere yürü gel dedi yürüdüm geldim Daha beter uyumuş tamamiyle yan dönmüş🙈
demincek Askiletotomsu Kesinlikle bende de öyle oluyor bir bakıyorum karnım sağa sola savruluyor tekmeler falan tam eşime bak tekme atıyor elini getir diyorum duruyor elini çekiyor yine başlıyor tekmeler 😁😁😁 Yazık eşim bir kere öyle denk geldi hissedebildi 😁😁😁😁😍😍😍