Babymomhappy Hahahaha aynı benimki ne gece durur ne sabah ama anneannesi babası arkadaşlarım elini koysun sanki hiç içimde yok hanımefendi 😂😂 artık eşim uzanırken çaktırmadan koyuyor elinide öyle hissediyor daha anne karnında oynatır oldu bizi minik cadı 😅😅
Kubgkm Askiletotomsu bu benim bebeğim 😂 ne güzel tekmeler atıyor dışardan da belli oluyor tam telefonun kamerasını açıyorum videoya çekicem sanki o tekmeleri atan o değilmiş gibi duruveriyo 😂
Kbraylmz1 Askiletotomsu ben doğurdum çok şükür kızım 3 ayına girdi bugün 🌸 siz ne kadarlık hamilesiniz
Askiletotomsu Kbraylmz1 yaa afedersiniz Şuan anneme çok düşkün üç aylık filan diye yazdınız oysa Dikkatim dağılmış sonradan 😔 29 haftaligiz
leona98 Aaa bende bugun artik bu konuda bir tartisma mi acsam diyordum😃 kipir kipir tum gun, videoya cekince duruyor, elimi koyunca hemen hic bir sey olmamis gibi duruyor. Babasina gostermek istiyorum tik yok 🤣🤣 niye boyle acaaba
Pelinakcn Askiletotomsu aynen öyle, artık eşim yalan mı söylüyosun diye dalga geçiyo 🤦🏻♀️ Daha dün kapı çalana kadar içerde kuduran çocuk kayınvalidemler gidene kadar oynamadı onlar gidince yine coştu
Kbraylmz1 Askiletotomsu estagfurullah hamilelikte oluyo böyle dalgınlıklar. Sağlıcakla gelsin minik geldiği yere sağlık huzur bereket getirsin 👼🏻
Deletedmom73711 Askiletotomsu Göstereceğim an kısa süre nefesimi tutuyorum göbeğimin kendi hareketi olmayınca net belli oluyor vuruyor hemen😂