Arsub11 Blgayten kuzum bnde 6+2 yim dun kalp atisini duydum bebisimin suanlik halsizim uyku hali var bende
Ebbruc Blgayten 6+4ten merhaba, ikinci hamileliğim 8.haftada kaybettim ilkini, şimdi bu onunda acısını çıkarır gibi 😂 mide bulantısı, mide yanması ,yorgunluk .. ben bende değilim 😂😂
Funda25 Bir şey Sorucam Regl tarihi son 5 nisandı 30 nisanda gebe olduğumu öğrendim 7. Haftamda doktor çağırdı kalp atışı için kese büyümüştü bebek gözükmedi 2 hafta sonra gel dedi gittim 9 .haftamda kese ölçtü 6 haftalık 3 gün dedi nasıl yani 9 haftaydı dedim geç yumurtlamadan dolayı 2 hafta siliniyor 1 hafta da adet düzensizliğinden dedi tekrar gün verdi kalp atışı için bu sekılde olan var mı
dilancan_123 Sebolele Sebolele merhaba bende şuan 3+5 günlüğüm daha öncede boyle bişeyle karşılaşmıştım adetimi iki gün geçtikten sonra hasta oldum doktor tutunamağını soylemişti şuan hastaneye gidip herhangi bişey yaptırmadım adet günümü bir kaç geçsin diye düşündüm siz nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz
gozde16_ Bende 5+5 de keseyi gördüm ama bebiş yoktu 9 gün sonra yine gel dedi doktorum Umarım gittiğimizde görürüz Keşke geç öğrenseydim diyorum beklemek çok zor geliyor Direk hazır keseli bebeği görürdüm ne güzel ☺️
Minik1Civciv Blgayten benim de iki kaybım var bu ay hiç hevesim yoktu adete 7 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı 6 gün kala kan verdim 0.10 çıktı adet olacağım günün gecesi arkadaşımın ısrarıyla yaptım aşırı silik çizgi çıktı sabahı bir daha yaptım daha belirgin silik çizgi çıktı kan verdim 39,57 korkuyorum inanın 17 haftalık bebeğimi kistik higromadan dolayı kaybettim ikinci gebeliğimi de kese gelişmedi beta düştü düşük oldu yarın dip tekrar kan vereceğim son adet tarihime göre 4+2 ama benim hep geç döllenme oluyor bu da geç döllenme sanırım
Anne1-9 Minik1Civciv Merhaba Betanız direk mi düştü acaba nasıl oldu a katır mısınız Şu an aynı durumu yaşıyorum da
Minik1Civciv Anne1-9 canım adetim 2 gün gecikince idrar testi yaptım çıkmadı kan verdim 14 ile öğrendim 2428 lere kadar gördüm betamı sonra doktora gittim vajinadan baktı keseyi gördük on gün sonra gel dedi gittim karından görünmedi kan verdim 2014 e düştü doktor düşük yapmazsan kürtaj yaparız kese gelişmemiş dedi sonra dayanamadım tekrar acile gittim kan verdim 1499 a düşmüş alttan baktılar kese parçalanmış Rahime doğru ilerlemiş sonra da kanama oldu düşük yaptım zaten canım
Anne1-9 Minik1Civciv Hıım hayırlısı olsun inşallah Bende 7 haftalık hamileyim pazartesi gittim doktor Keseyi ve bebeği gördü fakat beta 48 e düşmüş Ne olacak bilmiyorum İnşallah bebeğim ayrılmaz benden 😭
Anne1-9 Minik1Civciv Kanamam olmuştu 8300 dü Karındna. Aktı Keseyi de bebeği de gördü ama betam düştü
seda55seda Benimde bugün tam 6 haftalık kesemiz gözüktü bir kaç gün önce ama daha kalp atışlarını duymadım onun için sabırsızlanıyorum mide bulantım baya arttı uyku desem hep var zaten iştahsızlık çok
Minik1Civciv seda55seda benimde sabahları çok bulanıyor baş ağrısı çok var bende keseyi gördüm kalp atışını perşembe duyacağım inşallah