Blgayten Merhaba arkadaslar nasılsınız ben bugün tam 6 haftalık oldum.. Şimdilik güzel ilerliyor arada baş dönmesi halsizlik uyku hali birde cabuk acıkma var sizde neler var neler hissediyorsunuz bakalım bu benim 3.hamilelik ama sanki ilk gibi heyecan dolu 🥰🥰
Lizbonn Blgayten 6+7 yim 2. Gebelik öglenleri aşırı uykum geliyor oğlumu da alıp direk uyuyorum. ilk gebeligimde calıstıgım icin daha aktiftim ve sorun yasadım mı hatırlamıyorum bir dün inanılmaz kustum. Bugün de biraz kasıklarım ağrıyor halbuki ağrım geçmişti ama anlamadım 🤷🏼♀️
Arsub11 Blgayten kuzum bnde 6+2 yim dun kalp atisini duydum bebisimin suanlik halsizim uyku hali var bende
Ebbruc Blgayten 6+4ten merhaba, ikinci hamileliğim 8.haftada kaybettim ilkini, şimdi bu onunda acısını çıkarır gibi 😂 mide bulantısı, mide yanması ,yorgunluk .. ben bende değilim 😂😂
Minik1Civciv Blgayten benim de iki kaybım var bu ay hiç hevesim yoktu adete 7 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı 6 gün kala kan verdim 0.10 çıktı adet olacağım günün gecesi arkadaşımın ısrarıyla yaptım aşırı silik çizgi çıktı sabahı bir daha yaptım daha belirgin silik çizgi çıktı kan verdim 39,57 korkuyorum inanın 17 haftalık bebeğimi kistik higromadan dolayı kaybettim ikinci gebeliğimi de kese gelişmedi beta düştü düşük oldu yarın dip tekrar kan vereceğim son adet tarihime göre 4+2 ama benim hep geç döllenme oluyor bu da geç döllenme sanırım
Rukiye24 Bende 5 haftalık olucam birazdan aşırı göğüs hassasiyeti uyku halsizlik ve çabuk acıkm benimde
Sebolele Blgayten bende aşırı bel ağrısı oluyor hafif sağ kasığımda ağrı daha küçük olduğu İçin çok belirtim yok
Aslihanfs Benim de ikinci fakat sanki hiç birşey hatırlamıyorum ilk hamileliğime dair 😂 5 hafta olcak yarın doktor kontrolüm var. Sizleri çok merak ediyorum instagramınız var mı? İlk gebeliğimde burdan tanıştığım kızlarla hala gerçek hayatta görüşüyoruz çünkü 💕
dilancan_123 Sebolele Sebolele merhaba bende şuan 3+5 günlüğüm daha öncede boyle bişeyle karşılaşmıştım adetimi iki gün geçtikten sonra hasta oldum doktor tutunamağını soylemişti şuan hastaneye gidip herhangi bişey yaptırmadım adet günümü bir kaç geçsin diye düşündüm siz nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz
Nes100 Selam kızlar benimde 7 haftalık oldu ıkı gun once kalp atışlarını duydumm cok güzel bir duygu ama mıgde bulantısı halsizlik kasık agrısı çekiyorummm