Naazli Minikkus0101 depend kesinlikle. Aşırı rahat birşey. Ben eve geldikten sonrada onu kullanmaya devam ettim
sherlock Minikkus0101 ben kullandım. Şöyle hastanede verdikleri bez eğil kalk yapmak gerektirdi bağlarken vs depend gitiyorsun çıkarırken eğilmiyosun rahattı baya evde de çok rahat ettim dikişleri de sıkmadı bi kutu yetti bana.
Aselinkooo Minikkus0101 evet çok kullanışlı oluyor beli kavrıyor. Hasta bezi mi deoend mi dersen depend. Çünkü diğeri kayıyor ve çok pot duruyor
mirage333 Minikkus0101 ben aldım depend sezeryan olucam. Bazı doktorlar hava alması için kullanmaya izin vermiyormuş ama tam ameliyat yerine gelen kismı kesince sorun olmuyormuş.
Hazal-karabulut1 Vallahi ben oğlumda onu götürdüm az göturmusum yetmedi hasta bezi aldı eşim depend mi hasta bezi mi rahat derseniz depent bence. Pişman oldum depend al demediğime sürekli kayıyor bol geliyor vs depend vücudu kavrıyor rahat yanı
Sevdashn Hazal-karabulut1 nerden aldınız ben beden bulamıyorum şokta m beden kalmamıştı Carrefoursaya da baktım yoktu internetten alcaz artik eşimde cüzdanı kaybetti kartlarını iptal etti aksine
Hazal-karabulut1 atak13 9 sanırım benim aldığım 9 lu idi ama ben 4 tane götürdüm hangi akla hizmetse koy paketi dimi 😅 yetmedi
Hazal-karabulut1 Sevdashn şokları gezin illaki bulursunuz ben bizim evin oradaki şoktan aldım xl beden
Gece_mavim0 Hazal-karabulut1 bende xl aldım ama gözüme sanki çok büyük geldi 83 kiloyum şu an 37+4 1 hafta sonra doğumum olacak inşallah siz kaç kilosunuz?
Sevdashn mirage333 e bebek te yoktu maalesef ürün stoğu güncellenecek miş müsait olduğumda mahallenin en sonundaki şoka gitcem olmadı Trendyol
civcivimmm Minikkus0101 kesinlikle alın 1 paket çantanızda dursun. Benim ilk doğumum seseryandı okadar rahat ettim ki dependle asla aklınızda kalmıyo mis gibi hem giyip çıkarması kolay. 1 paket yeterli hastane için zaten max 6 tane falan kullanırsınız 1 gün kalcaksanız ben 2 paket almıştım çok rahat etmiştim kanamam eve geldikten 2 gün sonra baya baya azalmıştı ozaman bıraktım kaşanlarıda sonra adet olduğumda yoğun günlerde kullanırım dedim öylede yaptım aşırı rahatlık bencee.. Şimdide 36 haftalık hamileyim yime 2 paket aldım 1 paketini hastaneye götürcem
3oglanannesi Minikkus0101 gereksiz bence hasta bezi yada alt açma gibi örtü ilk yürüyüşte iyi oluyor sonra bebek bezi ped yeterli oluyor kanama çok olmuyor çünkü için ameliyatta temizlediği için