Gamze_yassar Zuhalsareelif 1 cm vardı benimde en son çatı muayenesinde devamı gelir mi bilmiyorum bende stres yapıyorum iyice son tarih 10 Haziran doğum inşallah açılma olur
Gamzeaydin13 Zuhalsareelif ağrı olmadan bakıolar mı bende 39+4 doğumdan korktuğum için sancım hemen kesilio
Gamzeaydin13 Zuhalsareelif doktorum catı muanesi yapmadı carşamba günü randevum var ozaman 40+4 oluyorum napmalıyım kafam karışık valla
Zuhalsareelif Gamze_yassar ınsallah ben plates yaptım actıvıng labor hareketlerı yurume hıc oturmuyorum malesef yok gelesı
Gamzeaydin13 Zuhalsareelif doktorum sadece normal doğum gözüküyor diyor başka Bi bildiği yok kanaman olunca gel olmayınca nasıl gdicem acile yarın özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum
mhmmddgc Zuhalsareelif Sancı probunu keşke düzgün bağlasalarmış😂Nereye bağlamışlarda nerenin sancısını çıkarmışlar. bu Düzensizlikte 1 tane görünüyor sancınız oda yeterli olmaz. bol Bol ılık duşa girin. korunmasız cinsel birliktelikte doğumu tetikliyor
Ayliz_123 Zuhalsareelif benim alt dümdüz oluyor kendiminkine göre sizin sancı var pek anlamıyorum ama
mhmmddgc Zuhalsareelif Belki düzenli sancınız vardır siz anlamıyorsunuzdur ama prob düzgün yerleştirilmediği için onuda anlamak Zor.İnşallah Kolay ve sağlıklı bir doğum olur