Zuhalsareelif Kızlar dua edın acılmam cogalmıstır ınsallah valla suquat yapa yapa gıdıyroum resmen dua edın hamıle arkadaslar .40 haftadayım
kuzucumoglum Zuhalsareelif inşallah bir avazda dogurursun inşallah bebeğini selmetle kucağına alırsın 🙏
elcinxxx Zuhalsareelif squat yapa yapa gidiyorum demeniz beni cok güldürdü cok yaşayın 😅 bi avazda alın ins sağlıkla doğsun
Gamzeaydin13 Zuhalsareelif ağrı olmadan bakıolar mı bende 39+4 doğumdan korktuğum için sancım hemen kesilio
Zuhalsareelif Eylul2019 doktor muaynede benı cok endısede bırakdı bırde dogumu tetıklemesı ıcın acılmama baktırmamı solemıstı.muayenede bakmıyorlar acılmaya dogumu tetıklesın dıye esmaozdemir76
Tanemveannesi_ Zuhalsareelif acile mi gidiyorsunuz ? Çok aşırı sancinizn olduğunu söyleyin alttan muayene isteyeceklerdir. Allah yardımcıniz olsun inşallah dogurursunuz 🥰
Tanemveannesi_ Zuhalsareelif amin inşallah sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim 💓
Gamze_yassar Zuhalsareelif sancınız veya suyunuz gelemden mi gideceksiniz bende 2 gün sonra 40. Haftaya giriyorum tık yok
Elibo Gamze_yassar 40 dan sonra bi tık olm asını beklememelisiniz. Bebeğin bagırsakları bunyesınde barındırdıgı dıskıyı atıyor. 40 dan sonra yani sürekli ya kontrol gerek yada tetikte olmak . Bebek kakasını yıyebilir. Buda cok ciddi sorunlara yol açar