Oykubydarogullari
Anne için
Havlu
Terlik
Çamaşır
Çorap
Pijama takımı
Sabahlık
Lohusa pedi
Diş fırçası
Macun
Şampuan
Duş jeli
Deodorant
Kıyafet
BEBEK İÇİN
Zıbın
Bez
Islak mendil
Müslin örtü
Çorap
Tulum
Hastane çıkışı takım
Havlu
Pişik kremi
Şampuan
Eldiven
Şapka

Ya bende sütyen koydum şimdi bir şey koymak için açtım süngerli sütyen böyle kumaşı kırış kırış olmuş neden çok sıkıştı diye mi acaba ne yapsam düzelir yada düzelir mi 😏

Oykubydarogullari Benim de yarın dogumum allahin izniyle.
    Anne icin:
    2 gecelik
    2 pijama takımı
    1 hırka/sabahlık
    1 terlik
    Emzirme atleti
    Emzirme sütyeni
    Küçük emzirme yastığı ve emzirme örtüsü
    Lansinoh krem ve gümüş kapak ile göğüs pedi Bakım çantası(tarak, toka, krem, makyaj malz. dis fırçası, macunu vb.)
    5 tane depend + normal ped ve iç çamaşırı
    2 uzun 2 kısa çorap

Bebek için:
    5 tane 5li hastane çıkışı(Hepsinin içinde penye yada muslin battaniyesi+iç gömlek+zıbın+ üst ve alt+eldiven ve sapkasi var)
    5 tane ağız mendili ve omuz bezi
    15 tane bebek bezi + bakım pamuğu + ıslak mendil + pişik kremi + 2 tane bakım örtüsü

2 tane çöp poşeti(kirliler için)
    Havlu kağıt
    Islak Mendil
    Kimlik+cüzdan+sarj aletleri

Ben hepsini bol bol hazırladım. Siz kendinize göre artirma yada eksiltme yaparsınız.

tugbakya çok teşekkür ederimm sağlıklı kolay doğumlarınız olsun inşallahh sağlıkla kavuşun yavrunuza🥰🙏🏻🌸

Oykubydarogullari anne için birsürü sey yazmışlar da hiç gerek yok ben cığu şeyi kullanmadım yok sbahlık yok gecelik yok 2 tane pijama takımı diş fircası macunu tırnak makası yok ebesinin …. Hiç gerek yok canım bebege bol bol giysi kıyafet al cok fazla kaka ciş yapıyorlar anneanne babaanne düzgün baglayamadıgı için hep dışına kaçıyor sürekli bebek giydirmek gerekiyor ince yazlık battaniye al bebege sarmalamak için bebegi yaturacagın yer için bir kac tane minik carsaf yada muslin bez lmanı tavsıye ederim benim sıkıntı yasadıgım seyi söylüyorum biberon mama yanında olsun her ihtimale karşı ben mama vermem diyordum vermediğim için bebeğim sarılık oldu ilk etapta dolu dolu süt olmuyor. Kendin için de alt iç çmasır al bi kaç tane alt pijama al bir sürü de ped al gece pedi. O hengamede süslenip de parti yapanları da hayranlıkla alkışlıyorum ben asla yapamazdım