Nurcngel 35+2 haftalık mucizem.Cuma günü spinal anestezi ile doğumumu yaptım yapmadan önce neler oldu neler geceden Benim ağrılarım başladı ama ben gaz ağrısıdır diye çok fazla gale almadım sürekli tuvalete sürekli tuvalete zaten sabah 7 buçukda doktor burada olun dedi 6 buçukda bi kalktım pembemsi bir akıntı bu arada düzenli düzenli geliyor ağrılarım sonra hemen hastane gittik sancı odasına aldılar beni hemen çatala koydu kadın benden birden bire sıcak birşeyler geldi baktı suyum gelmiş 1 parmak açıklığımın olduğunu söyledi hemen beni hazırladılar kan sonuçları falan çıktı .çok sanşlıyım ki kendi ailem olsun eşimin ailesi olsun hep yanımdalardı sonra hemen beni ameliyathaneye indirdiler spinal anestezi iğnesini vurdular bacaklarımdan aşağı sıcak su döktüler resmen sonra hemen ameliyat masasına aldılar ve almadan önce sen bebeğinin durumunu biliyormusun çok riskli falan demeye başladılar kadın doğumcu bile bunu dedi bende Allah ımın mucizesi çok dedim herşeyler dua üzerine bana gösterecekmisiniz dediğimde hayır direk çoçuk doktorları bakıcak dediler ağlamadı bile ce dedi gitti hemen yeni doğan ünitesine almışlar ciğerleri fazla gelişmediği için direk iğneye ve küveze aldılar. Sonra benim işim bitti diktilar biçtiler hesabı ayık bir şekilde hemen normal odaya alındım orda 2 saat beklettikten sonra beni özel odaya aldılar sonra 2 saat kum torbası koydular karnıma kum torbasından sonra 4 saat yiyip içmek yasak 2 saat sonrada yürüyüş verdi yavaş yavaş yürümeye çalıştım iki büklüm yürüyordum gazımı çıkartamamıştım ben hala, gecesinde gazımı çıkarttım biraz biraz yürüdüm hemen yavrumu görmeye gittim yeni doğan ünitesine ağzında yüzünde makinalar solunum sıkıntısı çektiği için küvezde duruyor yavrum dedim ben sana kıyamam annem konuştum onunla herşeyin çok güzel olucağını her zaman yanında olucağımı dedim sen iyileştikten hemen sonra evimize gidicez dedim moral verdim sonra benim bütün ağrılarım gitti onu görünce ona dokundum öpüp koklayamadım kucağıma alamadım hemşireler çık artık dedi hiç kalkasım gelmedi o an onuda alıp çıkasım geldi sonra mecbur çıkmak zorunda kaldım ağrılarım vardı gaz ağrısıda sıkıştırıyordu çekilmez bir ağrı oluyordu.Dünde fazla ağrım olduğu için hemen kendimi toplardım 1 buçukla 2 arası yavrumu görmem gerekiyor hemen tekerlekli sandalyeye bindim yeni doğan ünitesine gittik tek beni aldılar dünde çok kötüydüm üflesen yıkılıcam sonra oradaki hemşire senin bu halde ne işin var bide seninlemi uğraşıcağız burda birşey olsa dedi bende yavrumu görmeye geldim onu görünce bütün ağrılarım gidiyor dedim sonra ağzındaki makinayı çekmişler miniğim ağlıyordu ciğerleri gelişiyordu yavrumun 20 dakika falan durdurtmadan çıkmamı söylediler konuştum moral verdim herşeyin çok güzel olucagını söyledim. Ben bugun birazcık daha iyim kendim tuvaletime gidiyorum kimseden destek almadan yürüyebiliyorum dünden beri ateşleniyorum çoçuğum için hergün birazcık daha iyi olucam bana doğar doğmaz ölür bebeğin dediler ben umudumu hiç bir zman kaybetmedim kaybetmiyicemde şuan bebeğimin böbreklerinde sıkıntı olduğunu söylüyorlar utrason çekmediler daha hakkında tam birşey dedikleri yok bekliyoruz O benim minicik mucizem o annesi gibi çok güçlü herşey çok güzel olucak. Anneler sakın umudunuzu kaybetmeyin iyi düşünün iyi olsun...
Betus93 Nurcngel allahim sifa versin insallah. Ama neden sizi bukadar azarlamislar anlamadim. zaten durumunuz iyi degil. Ne sacma insanlar 😡 sanarsin ebeler hemsireler insan degil. Biraz halden anlayan olsalar keske de sizde daha guc alabilseniz
Huris Nurcngel sen anlatınca kendini buldum bende çarşamba günü acil sezeryanla alındım ve sadace tek bi dakika görebildim kızımı allahım çeken bilir derler ya o mesele ışte rabbim bütün miniklerimizi bizlere bagislasin ama çok zor onlar için ayakta olmamız gerekiyo
Ladess Nurcngel ah tatlım sağlıcakla evinize gittiğiniz günleri görün inşallah,anlayamadıgım şu bebeğinin Durumunu biliyormusun ne demek ?yani çok çok erken doğmamışki evet normale göre erken ama 25hafta değil sonuçta,daha önceden bir problem varmıydı?
Nurcngel Betus93 amin inş kuzum . Sıradan bi devlet Hastanesi işte ne bekleyebiliriz? Bende karşılığını verdim ama
Tgba96 Betus93 aynen benimde dikkatimi çekti katı davranmislar hep rabbim yavruna şifa versin inşallah canım. En yakın zamanda kucağına alırsın sağlıkla yavrunu dua edicez sana
Nurcngel Huris aynen öyle kuzum çeken bilir damdan düşenin halini damdan düşen anlar bol sabır versin Allah ım 🤲🏻
Nurcngel SinemDemirciErel amin inş canım sağolasın 3 kilo doğdu canım gelişiminden yana sıkıntımız yok
Nefesliva Nurcngel geçmiş olsun canım rabbim analı babalı büyütsün böbrekleri için küvezde değil dimi. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz en kısa zamanda birlikte sağlıklı şekilde evinize gelirsiniz
Nurcngel Nefesliva yavrum böbrekleride takip ediliyor solunum sıkıntısı var sarılık çıkmış herşey çok güzel olucak ben inanıyorum hepbirlikte evimize dönücez 🤲🏻
Lydian Nurcngel Rabbim yar ve yardımcınız olsun meleğinizi sağlıcakla kucağınıza alın dualarım sizinle 🙏🏻
Nefesliva Nurcngel aynen herşey güzel olacak çok hep iyi düşün benımde bebeğimin 2 taraflı büyüme var böbreklerde