88h99 Ben evlendim. Eşim hemen istedi ama ben kendime güvenemedim. Gözüm aşırı korkuyordu. Şanssız bir dönemdeydim zaten. Ben evlendikten birkaç ay sonra Covid geldi. Heryer kapandı. Ben işsiz kaldım. Eşimin işyeri evden çalışılacak diye herkesi gönderdi evlerine. Bir sürü borcumuz vardı zaten. Hem yavaştan borçları öder, hemde evliliğimizi yaşarız diyorduk. Nasip olmadı. Hayat planladığımızdan çok daha farklı şeyler sundu bize. Hali ile ara verdik. 1,5 yıllık bir süreçten sonra biraz daha yasaklar hafifledi. Hayat az bişey normalleşmeye gitti. Aşılarımızı olduk. Biraz daha rahatladık. 2.yılımıza girdik evleneli. Korunmayı bırakıp bebek yapmaya karar verdik. Malesef hemen tutmadı. Aylarca bekledim. Gecikmelerim oluyordu ama hep fos. 7.ayımda hamile kaldım ben. Hiç beklemediğim yine kesin yoktur dediğim ayda. Hep hayırlısı dedik. Doğru zaman buymuş demek ki. İlk etapta tutturulan gebelikler hep beni etkilemiştir. 7 aylık süreçte eşimle o kadar çok denedik ki. Her ay hüsran. Bir ay o kadar çok denemedik ve ben o ay hamile kaldım. Vakti zamanı var sanırım bazı şeylerin. Olacağı varsa oluyor. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın🤲🏻