88h99 Kızlar hamilelik süreci nasıl ilerledi istediğiniz zamanda mı hamile kaldınız Ben çok şükür tam istediğim zamanda rabbim nasip etti ( Evliliğimin 2.ayı 😂) ama çok istiyorduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
aylinnntrhn 88h99 biz denemiştik tek seferde tuttu biz olmaz sanıyorduk hesapladığımdan daha kısa sürede hamile kaldım yani 😂
Smyye1B 88h99 Düşünmeye vaktim olmadı Evlendiğim gün kaldım 😂 Ama ne yalan söyliyim denemek istedik meğer oluyormuş 😂😂
Leyla001 aylinnntrhn Bn bi defa oldum birlikte hep merak etmişimdir ilk geceden hamile kalanları başıma geldi ikinci gebeliğim tek seferde 😂😂😂😂🤣🤣
Zeynepgl 88h99 Bizde sizin gibi çocukları çok seviyoruz çok istedik ilk denemede oldu 😄 hemen olmaz herhalde diyorduk evliliğin 2. Ayında oldu çok şükür 🥰 şimdide doğalı 2 hafta oldu şaka gibi geliyor 🤭🙈
HSena38 88h99 ilk evlendigimden beri 1.5 sene sonra dedim ALLAH da tam o zaman nasip etti istediğimiz zaman oldu 🙊 15 haftalığız şuan 🌸
Betiiiiiii 88h99 ben evliligimin tam 2. Senesinde hamile kaldim isteyerek bu zamana biraktim evlenir evlenmez hamile kalmak bana pek mantikli gelmiyordu tam zamaninda yaptigimi dusunuyorum.
Nur123aa 88h99 ben yaşımdan dolayı evlenir evlenmez olur diye düşünüyordum çok istiyordum ama 3 ay sonra oldu beklemedim fazla şükür meğer enfeksiyon varmış bende o zorlamış hamile kalmayı unutup enfeksiyonu bitirmeye çalıştım tam unuttum derken hamile olduğumu öğrendim ☺️
gzmmgnyy 88h99 1 yıllık evliyim 1 yıl dolunca eşimle bebek istedik ve allaha şükürler olsun nasip oldu ☺️☺️
Zeynepgl 88h99 Aminnn inşallah canım 😍 Yaa çok yeni daha hayırlısı olsun inşallah tadını çıkar zaman çabuk geçiyor 😄🌸 çok güzel bir duygu karnında oluşundan çok çok üstünde bir his doğduğu zaman Allah gerçekten isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın ❣️😊
Bayancorek 88h99 Evliliğimizin 6. ayında korunmayı bıraktık, Allahım en hayırlı zaman ise nasip et diye dua ediyordum, ilk denemede verdi rabbim. İsteyerek oldu. 🌸🙈🙏🏼
EzgiKly 88h99 Eşim çok istiyordu, ben daha vakit var erken diyodum. 7 aylık evliyken hiç aklımda yokken ikizlere hamile kaldım😅 iyiki bu duyguyu yaşamak için daha fazla geç kalmamışım💕
D_Banutoklu 88h99 Biz 1 buçuk yıllık evliyiz fakat Ocaktan itibaren bebiş düşünmeye başladık. Hamdolsun Rabbim 4. ayda kavuşturdu beklediğimiz müjdeye☺️ Hayırlısıyla tüm bekleyenler gibi biz de bebeğimize sağ salim kavuşuruz inşallah 🤲🏻 (6+3 haftadayız)
Muallimme D_Banutoklu kalp atışlarını duydunuz mu benim de ayni ama küçük olduğu için duyulmuyor dendi