Siner ben saat 5′te gitmiştim, sanırım akşam saati sayılmıyor o vakit. Salı günü sakin oluyor, daha rahat ilgilenirim demişti kendisi bana ilk gittiğim günden beri. 10 günlük kontrol hakkımız var, bence doktor hastanede olduğu sürece bu hak bakidir. Hastaneden randevu almak bu ara zor. Ben gittiğim kontrol için 3 defa randevu almaya çalıştım, sistem hatası uyarısı verdi. En son kalkıp gittim direkt. Bu sefer de randevunuz yokmuş diye mırın kırın ettiler. Sisteminiz arızalı, ne yapabilirim ki dedim 🤷🏼♀️ doktora kontrol randevusuymuş diye telefonla bilgi verilince tek bir hastanın bile olmadığı katta bekletildim maalesef. Normal ücretli muayene olsa saniyesinde içeri alınırdım. Bu da çok rahatsız ediciydi çünkü biz can taşıyoruz, kimse keyfen gitmiyor doktora. eğer alabiliyorsanız randevu alın salı gününe, sistemde zaten kontrol diye çıkıyor 10 günü geçmemişse. Hatırlıyorum sizin de sıkıntılı muayeneleriniz geçmişti. Hepimizin özele gitme sebebi bu tür sorunları yaşamamak için. Özel hastanede de bunları yaşayınca insan ne yapacağını nereye gideceğini şaşırıyor. Umarım sağlıklı ve rahat bir doğum geçirirsiniz 🙏🏻