ramonun_annesi AslanBebeginAnnesi bende senin gibiyim 7/24 uyusam geçmiyor o yorgunluğum halsizligim uykusuzlugum üstelik bide 9 aylık oğlum da var sabahlari 5te uyanır gün içinde bir kez uyur oda 20 dk filan ev işi yemek şu bu çok zorlanıyorum artık dayanamıyorum ☹️
AslanBebeginAnnesi ramonun_annesi ayyyy canım🥺 Allahtan benim ilk gebeliğim bide çocuk olsaydı dusunemiyorum kendimi..Allah yardımcın olsun kuzum💘😔
ramonun_annesi AslanBebeginAnnesi amin sağol çok zor vallahi ya ikinci gebelik hele bide çocuk küçük olunca
Kubra_miray_szr AslanBebeginAnnesi ne güzel ben o aylarda 10 kilo verdim 🤗yeni yeni düzelmişim Rabbim.hepimize sağlıklı.bebis nasıl.etsin
Denizzeynepelif_22 AslanBebeginAnnesi ne güzel cnm sonra uyuyamıyorsun yatamıyorsun Bende çok.uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum ne gece be gündüz sersem gibi dolaşıyorum
Muallime89 AslanBebeginAnnesi Serap-Yigit bir haftadır sürekli arıyorum Zeynep Kamili,asla alınmıyor. Alanlar nasıl alıyor bilmiyorum. Randevu alabileceğim tarih 15 günden fazlası oluyor,15 gün dolunca aradığımda o mevcut randevu da dolmuş oluyor. Böyle bir kısır döngü
Serap-Yigit Muallime89 bende denedim bir haftadır bende alamadım ama siz alsanız sevinirdim. İnşallah çok güzel sonuçlar alalım hepimiz
annesinin_beybisi AslanBebeginAnnesi benim ilk 6 ay öyle bir sıkıntım yoktu. ama 6. aya girdim 1 haftadir sürekli uykum geliyor aslında 12 de yatip 6 da uyanıyorum yani bu tempoya alışkınım ama yetmiyor artik sanki bu uyku bana 😁
Ruveyda_baskapan AslanBebeginAnnesi hiç bitmedi 28+5im işk gün nasılsa şimdimde öyle 😂😂😂 olduğum yerde uyuyorum
pennylane AslanBebeginAnnesi 33.haftadayım hala uykuya doyamıyorum. insanlar 25ten sonra uyuyamazsın diyolardı ama maşallahım var kafamı koyar koymaz uyuyorum. öğleden sonrada 2-3 saat kestiriyorum😅
MNursel AslanBebeginAnnesi 23 haftalık hamileyim oğlum u öğlen uykusunda yatırdığımda onunla yatıyorum o halsizlik bitkinlik bendede var vitamin ve kan ilaçlarımı içemiyorum ondandır diye düşünüyorum .
Ekilemradahuc AslanBebeginAnnesi 20. Haftadan sonra çok uyuma isteğim azaldı şuan 31. Haftadayım uyuyamıyoruuummm ilk 5 ay uyumak güzeldi😂😂