AslanBebeginAnnesi Selam kızlar 18. haftamdayım gün içersinde en az 4 saat uyuyorum uyumaktan kendimi alıkoyamıyorum 😴bazen gözlerim öyle bir kapanıyor ki olduğum yerde uyuya kalıyorum benim gibi olan var mı aramızda
twinboymama AslanBebeginAnnesi çok özeniyordum ama bir türlü yapamadım. aşırı haksiz olduğum dönem çok kısaydı. 1-2 hafta kadar en fazla. deli gibi uykum gelirdi ama gündüz uyumayı hiçbir zaman beceremedim🤦🏽♀️
kahvesever__ AslanBebeginAnnesi bende çok yaşadım hamileliğim boyunca normal bol bol uyu tadını çıkar bebek doğunca hiç uyamıyacan
Vicibici AslanBebeginAnnesi ben evde can sıkıntısından sürekli uyuyorum zaman geçmiyor. Yatağa bağımlı oldum. Bi oturma odasında uyuyorum bi yatak odasında😂
Busssx AslanBebeginAnnesi Valla 20.haftadan sonra bir enerji geliyor bombee 29 haftalık oldum halen çalışıyorum kendi işimiz kaçta çıktığım belli olmuyor 7-8 oluyor yeri geldi mi dışarıdan yemek yemeyi de çok sevmem bide eve gidip kendime sağlıklı menüler hazırlıyorum sabahları çamaşır temizlik işlerini yapıyorum halen enerjim devam çok şükür bakalım ne zaman patlak vereceğiz 🤣🤣
AslanBebeginAnnesi kahvesever__ evet canım ama ilk üç ay yaşanıyormuş uyku genelde. benim hala devam edince kafam karıstı biraz😦🤣 ama yalnız değilmişim😇
Gizemsgumgum Busssx ben de sizin gibiydim gebelik boyu 34 de cortladım 😅 bugün ilk kez uzandım işyerinde 😀
Sinem-123 AslanBebeginAnnesi ilk 3 ay dediler şuan 35. Haftadayım hala uyku hali var üstümde gitmedi yani benden 😮💨
AslanBebeginAnnesi Sinem-123 ben de senin yolunda ilerliyorumm canım bebişlerimziin canı sağolsun artık🎀🤗
_ilkanneligim AslanBebeginAnnesi bende 17+4 oldum ve her gün en az iki saat uyuyorum elimde değil , hoşuma gitmiyor ama uymazsam da kendimi iyi hissetmiyorumm 🫤🫤
AslanBebeginAnnesi _ilkanneligim ayyy al benden de o kadar kuzum resmen gözlerim kapanıyor oturduğum yerde 😴
cahillesohbetikestim AslanBebeginAnnesi ilk üç ay çok uykum vardı ikinci üç ay çok enerjiktim son üç ay yine uykum vardı 🤣
Kubra_miray_szr Bende 25 haftadayım keşke ben öyle uyuyabilsem 7 Yasin da kızım var onu okula bırak öğlen sonra akşam üstü 5 de tekrar git al o arayla is güç yemek kız okuldan geliyor akşamda ödev çay hiç dinlenemiyorum o yüz den hiç kiloda almadim🤗🤗
AslanBebeginAnnesi Kubra_miray_szr canim en guzeli inan ki uyumamak daha iyi uyumaktan🤭 beni gorenler yedi aylik zannediyor🤣😂
MinnieMouse AslanBebeginAnnesi hamilelikte yaptığın uyku düzeni ve doğunca bebeğinin en az 4-5 ay devam edeceği uyku düzeni desem ne dersin 😁 tecrübeyle sabit. Anneler grubumuz var aynı haftada doğum yaptık 8 kişilik dev kadro hepimiz yaşadık bunu 🤣 mesela içlerinden bitanesi 7/24 mesajlarımıza cevap verirdi hep ayaktaydı. Oğlu 2 yaşına gelecek daha yeni yeni uyumaya başladı. Kız mahvoldu ne gece ne gündüz uyumayan bir bebeği oldu 😬