Busraey18 Kızlar adete göre 6 haftalık bugün doktora gittim 4+5 çıktı ultrasonda geç döllenme olmuş dedi sadece kese gördü bu şekilde başlayıp gününe yetişir mi yaşayan var mı??
Meowduman Busraey18 benimki geç döllenme başından beri öyleydi hala da öyle gidiyor bir kaç gün yaklaştı sadece sorun değil. Bir daha ki kontrolde ilerlemesi gereken hafta kadar ilerlemiş mi ona bakın
Deletedmom52620 Busraey18 şuanlık sadece düşük tehlikem vardı çok aşırı regl kanaması da oldu. Ama gayet iyi dediler bebek için
1tazeanne1tazebaba Busraey18 bende ilk kontrolüm de 5 haftalık dedi 1 hafta sonra gittim 7+3 de kendini tamamlamıştı kalp atışını duyduk çok şükür sende endişe etme Allah’ın izniyle tamamlar
1tazeanne1tazebaba Busraey18 bende çok kötü oldum kuzum annemden utanmasam oturur ağlardım çok şükür duyduk sende tedirgin olma Allah’ın izniyle iyi olacak kontrole gidince bana haber vermeni isterim 😌😘
Byz2019 Bende 1 hafta geç döllenme yaşadım doğuma kadar bebeğim o haftayla uyumlu devam etti ama doğumum 39. Haftada gerçekleşti