Beklenenim11 Merhaba kizlar doktoru cinsiyetine kiz diyip sonra erkege dönen oldumu Benim üçünede kız dedi ama içimde bi şüphe var
Mihribancglr Beklenenim11 neden içinizde şüphe var doktorunuzdan emin değilseniz başka doktora görünün ayrıca üzgün surat koymanızı anlayamadım
Ebrar68 Beklenenim11 öncelikle kız erkek fark etmez rabbim sağ saglim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ benim kuzenime önce erkek denildi sonra kız sonra erkek sonra kız şu an doğum yapacak ne olacağını oda bilmiyor 😅
Beklenenim11 Mihribancglr içimde süphe oldugu için üzgün surat koydum Doktoruma güvenemedim sanki o gün beni geçiştirdi gibime geliyor Üç bebek oldugu için ona gitmemi bile istemiyor kadın Salı günü başka doktorda randevum var
Beklenenim11 Ebrar68 sanki bende böyle olucak gibiyim 😂😂 Güvenemedim doktora üçüz olunca iyi bakamadımı acaba diyorum😂
Tugbakayaalp Merhabalar arkadaşlar benimde 26 haftalık olduk erkek önce özel dediler 16 haftadan önce sonra kız dediler sonra tekrar erkek dediler sonra yine kız en son gittim pozisyonu uygun değil dediler. Böyle yaşayan var mı?neyi oldu.😍
Beklenenim11 Tugbakayaalp maşallahhh😂😂 Benim iki teyzemde doguma kadar kız biliyordu ikiside erkek doğurdu bundanda içimde süphe var
Tugbakayaalp Yaa bu zamanda cinsiyet farklı söylemeleri tuhaf oldum yani halen bilmiyorum ne diyeceğimi🤭😅
Betullyillmazx 13+3 de kız dendi 34+1 hala kız cinsiyetini de net şekilde ultrason ve detaylida gördük.. siz kaç haftaliksiniz ki detayliya girdiniz mi
Tugbakayaalp Betullyillmazx 26 haftalık olduk halen cinsiyetimi farklı söylüyorlar bende çok merak ediyorum doğuma kadar inamam artık ne deseler🤭
Betullyillmazx Tugbakayaalp ayy baya da olmuşsunuz 😅 ben devlet ve özele ayri ayrı gidip ultrasonda gördüm şey yapın mutlaka gitmeden çikolata filan yiyin net belli ediyor 😂 Allah gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli bebişinizi kucağınıza versin inşallah 🥰
Beklenenim11 Betullyillmazx benim doktor cinsiyete bir kere baktı zaten ondada giderken yiycektim ama unuttum haftaya başka doktora gidicem artık onunla devam edicem tekrar sorucam cinsiyetini
Tugbakayaalp Betullyillmazx amin cnm valla yiyoz da cinsiyeti farkli demeleri ben doktora dedim cinsiyet farklı söylüyorlar oda ben böyle görüyorum öbürüne sorsam ben öyle görüyorum diyor😅
izobellaaa-_- Beklenenim11 ayyy maşallah bende bitane erkek içimden geçti bu aralar ne dersem çıkıyor 😀 bazıları linçliyor hemen de insan hem kız hem erkek de istiyor benim şimdi oğlum olacak sonrasında mesela kız istiyorum hemen yanlış yere çekiyorlar
Beklenenim11 Anneler hisseder derler ya sanki iki tanesi erkek 1 tanesi kız hissediyorum😂 Hatta bazen üç erkek hissediyodum😂😂
Beklenenim11 izobellaaa-_- evet canim insanlar hemen bi tepki veriyolar ben cok tedavi gordum allaha sukur rabbim 3 tane verdi Rabbimin verdigi herseye raziyim tabiki ama insanogljyuz nankoruz bitane erkek olsun herkes ister ucuzlerden sonra bidaha cocuk yapmayi dusunmuyorum dogrusu yine bi tedavi sureci gecirmek istemiyorum 😔 Insallah icinden gecen cikar 😂😂