Bejna65- Kızlar bebeğim 10 gün geriden geliyor doktor böyle devam ederse 37. Haftada alırım dedi başına böyle bir şey gelen var mı acaba ?
Hande1nur Bejna65- 10 gün geriden geliyorsa neden 37 de alacakkı ne kadar durursa o kadar iyi,durdukça gelişir
Berenibeklerken Bejna65- bebek geriden geliyorsa alır tabiki. Benimki de öyle 1 hafta geriden geliyo fark artarsa alıcam dedi normali o. Ama haftan iyiymiş merak etme bişey olmaz.
Bebekdelisi Bejna65- ben cnm 37 aldılar geriden gelmesi tek sıkıntı degıldır bır cok alanda düşünüp karar verılmıstır korkma cnm
Hande1nur Bejna65- Allah allah valla canim ne diyim doktorlar daha iyi bilir tabi ama sanki karında durdukça daha iyi gibi geldi bana yanlış yonlendirmiyim de seni
Hande1nur Bejna65- yerinde olsam başka bir doktora da görünürüm,önemli bir durum sonuçta,bazen bir doktorun dedigini başka doktor çürütüyor,eğer aynı cevabı alırsanız ona göre aldirirsinjz.
minik4550 Bebekdelisi 37 de normal şartlarda mi dogum yaptınız kuveze girdimi acaba yoksa bi sorun olduğu için mi 37 de aldılar
teachervera Bejna65- Bende preaklamsi çıkmıştı 5 hafta kilo aldırmadı bebeğime doktor dedi boşuna karnında taşıma 37 de aldı
Serap-Yigit Öyle bir şey yaşamadım ama bende 37 ye girer girmez doğum yaptım. Sağlıkla aldım kucağıma çok şükür. Siz de sağlıkla alın inşallah. Üzülmeyin Allah en güzelini versin inşallah sağlıkla hayırla
Bebekdelisi minik4550 direnç vardı gelişim olmuyordu bıde sancım vardı aldılar küveze girmedi doğumdan once ciger iğnesi vurdular
Serap26_ Gelişimini tam olarak tamamlamıyorsa geriden geliyorsa alır tabikide haftanız da normal bence
minik4550 Bebekdelisi anladim tesekkur ederim yorumunuz için iğneden dolayi bebekte harekette azalma olmusmuydu sizinde bizim baya oldu