Nur87 Merhaba arkadaşlar transferden kacgun sonra gebelik testı yaptırdınız bugün benım 9.gün 12.günü beklesem mı 😒
TazeAnne06 Nur87 5. Gün dondurulmuş çift embriyo transferi oldum 9. Gün çift çizgi gördüm ve kanda çıktı 🥰🥰
Sehrbnon12 Nur87 valla ben dayanamadım 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum ve 7 gün test yaptım silik cıktı 10 gün tekrar yaptım daha koyuydu ve 12 gün 350 beta 2 gün sonra tekrar yaptım 800 cıktı ve suan 14 haftalık olduk ikizlerimle ♥️🥰
Nur87 mom23 Sehrbnon12 Bebekdelisi Milenan TazeAnne06 Milenan 6.çift embriyo heşire 13 gun bak yani pazar günü âmâ benım adet günüm cumartesi onun için sormak istedim darısı başıma inşallah rabbim hepinizin bebişini korusun 🙏duanızı eksık etmeyın 4.transferım😔
Nur87 Sehrbnon12 canım lekeleme den sonra coraspırın kullandınmı Ela4810 Behiye89 Milenan TazeAnne06 mom23
Milenan doktorum 10. gün kan vermemi istemişti o gün yaptırmıştım, doktorun dediği günü bekleyin derim dayanmak biraz zor oluyor ama en azından kafa karıştırmıyor negatif çıksa üzgün üzgün 3 gün daha bekleyeceksiniz tekrarlamak için
Nur87 Sehrbnon12 canim kacinci haftada ikiz tittuklarininogrendinnyada degeri kacti dr ikiz dedi bende cift emriyo ama ilk 310 ikinci 540 ve yarinda test yaoacam acaba ikiside tutmusmudir
Sehrbnon12 Nur87 valla ben dayanamadım 2 adet 5.gün embriyosu transferi oldum ve 7 gün test yaptım silik cıktı 10 gün tekrar yaptım daha koyuydu ve 12 gün 350 beta 2 gün sonra tekrar yaptım 800 cıktı ve suan 14 haftalık olduk ikizlerimle ♥️🥰
Ela4810 Nur87 valla benim 5. Günü embriyosuydu. Doktorum 7. Gün test yap dedi, fakat dayanamayıp 6. Günü yaptım. Çok şükür silik çizgi gördüm aynı gün kan verdim 20,51 ile öğrenmiş oldum.
Bebekdelisi Nur87 benım bu son transfer 4aa ve 5 aa gün olarak 9.gün yaptım dr oyle istedi adete göre degıl transfere göre gün sayılıyor ya cnm inşallah tutmustur
Bebekdelisi Sehrbnon12 4 bıle var en son 6 ama genelı cc oluyor cok nadır 5. Gün gece en son 6 bağlayan gece kadar tutuyorlar canım
Nur87 Sehrbnon12 var var benım 5.gun emrıyosundan 2 donmuş var 6.embriyodan 5 vardı bu transferım 6.emrıyodan dr 2 transfer gerçekleştirdi
Nur87 Bebekdelisi heşire pazar günü yap dedı takvimime baktım adet tarihim cumartesi onun için merak ettım herkes kacta yaptı dıye
Eminedilanim Bebekdelisi canım bende nisan 19 da transfer oldu ama dr adete göre hesaplıyor şimdi ben kaç haftalik oldum acaba kafam karisik trasfer olan yerde yaptirmiyorum kontrolü uzak çünkü beni aydinlatin lutfen🤔🤔🤔
Bebekdelisi Sehrbnon12 kalıtenın günle alakası yok aslında mesela yumurta hemen buluşunca spermle diyelim iyice karnabahar oldu 3.gün hemen verılır 5 güne giden mesela yavaş gider ama kalıtelı gider 3 sekılde hızlı ama kalıtelıdır günden cok kalite onemli mesela bazı yumurta 6 güne gider kalıtelı ama yavaş gider bu ona gore aa bb cc olarak adlanır
Sehrbnon12 Bebekdelisi hee anladım canım benimde 15 yumurta toplandı 5 tane 1 kalite 5 gün embriyosu oluştu 3 tane dondurduk 2 adet transfer ettim çok şükür ikisi de tuttu ama doktorum hepsi cok guzel demişti aa bb cc falan demedi bana direk 1. Kalite dedi o kadar yaaa
Nur87 DefneninLiya 2 transfer başarısız olunca dr 3 denemede2 embriyo transfer edebiliriz dedı ve gal7ba 35 yaş olmak gerek
Sehrbnon12 DefneninLiya bünyeye bbaglı canım ben 19 yasında 2 adet transfer oldum suan 20 yasına girdim ve 14 haftalık ikizlerime hamileyim ikiside çok şükür tutundu bana doktorum bünyemin kuvvetli oldugunu söyledi bende istedim 2 tane cok şükür ikiside tutundu
TazeAnne06 DefneninLiya 27 yaşındaydım transfer olunca benim ilk transfer olumsuz olunca 2. Yi doktor 2 tane koyalım dedi şükürler olsun 2’si de tuttu 😇😇
Imnuha DefneninLiya Bununla ilgili yasa var 35 yas altına normal şartlarda cift embriyo transfer edilemez ilk ve ikinci transfer de tekil tutmaması halinde 3. Deneme de çift yerleştirilebilir. Tup bebek yasası inceleyebilirsiniz bende ikiz istemiştim ama dr direkt yasaya göre hareket edebileceklerini soylemisti
Bebekdelisi Sehrbnon12 aa ve bb 1 kalıte sayılır cnm cok karısık işler senın donmus varmı simdi geride