Askld 962301 pazartesi günü hastaneye gidecem direk canım inşallah bi sıkıntı çıkmaz sagsalim alırız kucağımıza bebislerimizi ☺️
Fatma0715 Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar benim bugün kasıklarım ve belim çok ağrıyor ve bacaklarıma kramp tarzında dökülen bi ağrı sizce korkulması gerekilen birşey varmı? Aranızda böyle olan varmı?
Rbylmz Busraey18 bu gün ben keseyi görecekken bile öyle oldum içeriye girene kadar ya göremezsem diye aşırı heyecanlandım sanırım biraz akışına bırakmak lazım ama elde değil 😂
Busraey18 Rbylmz elimde değil ilk gebelikte değer çok iyiydi herşey çok normaldi ama bunda değer duzensiz geç döllenme çıktı korkuyorum
Rbylmz Busraey18 hayırlısı canım benim gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olur inşallah 🙏🏻 benimde ilk gebeliğimin heyecanı sanırım bu sabırsızlığım bu bekleyemeyişim ☺️
guler-p55 mrvcebeci bence git 2günde bir de hcg yaptır muayene ol bnde de aynısı oldu 1 hafta sonra düşük yaptım evde .. ilaç başlarlar progestan ne kadar erken o kadar iyi çektiğim acıyı üzüntüyü ben bilirim daha dün çıktım hastaneden bana da başta yerleşme kanaması dediler kolumda damar yolu açılmadık yer kalmadı küretajı söylemiyorum bile
mrvcebeci guler-p55 gittim geçen gün ultrasonla baktılar tahliller yaptılar , düşükle ilgili bir şey söylemedi doktor yerleşme kanaması olabilir dedi ama progesteron başladı kullanıyorum , çok geçmiş olsun