Rbylmz Biz doktora gittik kızlar bu gün 🥰 uygulama bu gün için 6+6 dedi ama 5 haftalıkmış bebiş 24 haziranda kalp atışı için çağırdı 😍 Allahım hepimize sağlıcakla bebişlere kavuşmayı nasip etsin 🫶🏻
Zeynepp-K Mikan35 D3k2 orzax ocean İyot damlasi Lugol’s solution Magnezyum magosit Ogema3 ocean mummy
aysethem12 Seyhan35 neden Bi kaç gün sonra tekrar kalp atışını dinlemek için çağırdı canım benim ilk kap atisindan sonra 1 ay sonraya randevu verdi
Busraey18 Rbylmz bende 17 sinde gidecem kese göründü sadece doktor olumsuz birşey konuşmadı ama yine de için içime sığmıyor ya duyamazsam diye
Elifmom06 Fatma0715 benımde ilk zamanlarda oldu koku ve akıntı 4haftalıkken şimdi 6haftalık oldu ve geçti
Rbylmz Busraey18 bu gün ben keseyi görecekken bile öyle oldum içeriye girene kadar ya göremezsem diye aşırı heyecanlandım sanırım biraz akışına bırakmak lazım ama elde değil 😂
iremdemir35 LadyRuby benimde bugün 5+3 ama 20sinde kontrolüm olduğu için gitmiyorum bende durabilirim inşallah senin adında sevindimm