Ganime_123 Ozgee96 6 hafta 6 buçuk hafta görünür inşallah sen stres yapma biz ablamda yaşadık yani durumu
Ganime_123 Nurersz Rabbım hayırlısını nasip inşallah sorunsuz, bi şekilde görürsün Çıkınca göründüğü diye bize de haber verirmisin 5+3 yarın gitcez kontrole bende biraz tedirginimde
Minikcennetim Mikan35 bende bugün gideceğim canım ultrasona göre 6 haftalık olabilirim bi hafta gerideyim normal de inşallah görürüm bende
Buketmrn Kubrahmet92 5+1 dün doktora gittik keseyi gördük 1 hafta sonra kalp atışını dinleriz dedi. Ama ben bu kısa sürede 2 kilo aldım kilo alan var mı aranızda ☺️
aysethem12 Buketmrn yemeye bak canım çünkü 7 den sonra Bi bulantı başlıyor insan eşinden bile tiksiniyor yediğini çıkarıyor zaten o zamanlar veriyorsun oyuzden al alabildiğin al
beybito27 Buketmrn Öğreneli kaç gün oldu ki 😂 ben 108 kiloyum, almadım. Eğer zayifsan sorun etme ama ilk 3 ay almana gerek yok. Normal düzen devam edebilirsin.
ZahideKadem Mysngl aynıyız canım 6+1. Bende dün kesmeyi gördük iki hafta sonra kontrolüm. İnşallah bebisler de gozukuurrr. ❣️🙏
Selcan26 Merhaba bende 6+1 cikiyo son adete göre .. fakat dün ultrasonda doktorumuz 4.5 hafta arası dedi bebek oluşmaya başlamış.. haftaya salı tekrar bakicaz bakalım .
Minnieand Selcan26 benim de 6+0 ama birkaç gün geç döllenme dedi. O yüzden olabilir endişe etme. Bana da pazar oluşmamış demişti salı gördü bebeği
Elif0211 Ozgee96 5+4 günlükken gittim aynı benimde kese göründü bebek görünmedi canım bence normal daha çok minnaklar çünkü🥰
Seyhan35 matematikcianneee aynıyız canım🤗 bende son adete göre 4+2yim. Cuma gidicem doktora. Cumartesi 43.1 pazartesi 88 çıktı beta değerim.
Feyme16 Kubrahmet92 ben bayramda öğrendim ama randevuyu zor buldum yarın gidicem bakincam inşallah 8 ay önce sezeryan oldumdu sknti olur mu olmaz mı bebek iyi mi baktircam 9+6 dayım 🙏
Uykucu11 Feyme16 Maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim ablamda iki çocuğunun arası 13 ay. Çok şükür hicbirsey olmadı.