cahillesohbetikestim elmaliiturtaa hamileliğim boyunca her gün yumurta yemeye özen gösterdim her çeşidini yapıyordum ceviz peynir muz tabi o zaman hepsi ucuzdu arada bir de tost yapıp yiyordum 🤣
Azra41 kuzucumoglum ben kullanmıyorum mide bulantısı için ilaç bissuru içiyorum zaten içerken de ilaç midem bulanıyor idare ediyorum işte napim 🥺🤷
Denizovski elmaliiturtaa Yeşil biber, kırmızı kapya biber, yeşil soğan, dereotu, maydanoz yumurta yiyemeyen bana bile sevdirdi☺️
neval270071 elmaliiturtaa her gün fix 2 yumurta 🥚 1 bardak süt 🥛 bal 🍯 2 dilim kepek ekmek bir kibrit kutusu peynir 🧀 4-5 adet kaşar peynir bir tane de üçgen krem peynir 1 domates 🍅 1 salatalık 🥒 ama sıkıldım 🙄🙄🙈 7 aydır gına geldi
hafsam_omerim elmaliiturtaa beni de doyurmuyor muz falan katıyorum içine ama yine de çabuk acıkıyorum tabiki. Ama hergün hergün yumurta yemekten sıkılıyorum
mom1111 elmaliiturtaa Yoğurtlu havuç - biber - kabak kızartması Domatesli yumurta Tost Menemen Pığaça simit karper Ekmek arası Patates kızartması