2022Mom2022 elmaliiturtaa bellimi olur altındağa yolun düşer kız geliyorum çay koy diye post açarsın 😂😂
Annesininportakali53 elmaliiturtaa oy kuzum gel gel birsey kaçırmadın 🤣 bizim eşimle ilk gözümüz doyacak sonra midemiz özellikle ben hamile kaldıktan sonra iştahım bir açıldı ki iki şeyle doyamıyorum 5 dk ya tekrar midem ben açım diyor 😁
Mrv135 elmaliiturtaa Yani ısıl işlem görmemiş fermente sucuk alıyoruz mecbur kalınca. Onun dışında kasap sucuk yaptırmıştık geçen sefer. İyice pişirip yiyiyorum. Bu şekilde güvenilir olunca yiyiyorum ama marketten aldığım sucuk fermente de olsa çok yememeye çalışıyorum. Dışarda da şarküteri ürünü olan bir şey yemiyorum.
Babymomhappy 1 tane haşlanmış yumurta yarım avakado kibrit kutusu kadar peynir 6 zeytin 4 çeri domates q küçük salatalık 2 ince dilim ekmek az yeşillik q küçük biber 3 kuru kayısı 3 hurma bazende yanında maden suyu 😅 Fix menüye dönüştü resmen
elmaliiturtaa Babymomhappy kız bacım ölçülü yiyince diyet gibi oluyor psikolojik olarak karnım doymuyor😂
Annesininportakali53 elmaliiturtaa 🤣🤣🤣 acaba olabilir mi?? Bunları yazarken bile acıktım bari ara öğün meyve yiyeyim🤦♀️😄
Babymomhappy elmaliiturtaa hahaha o psikoloji oluyor evet bazen ama ben küçük kahvaltı tabağına hazırlıyorum tabak dolu görününce gözüm doyuyor gözüm doyunca karnımda doyuyor 😅😅
heyzil06 elmaliiturtaa yiyorum ama çok yiyorum aşırı kilo alcam bu gidişle pilav makarna çok yememeye çalışıyorum artık ama bu sefer gece acıkıyorum gene ekmeğe gidiyo elim 🙈