@Nursem#benimde 330 cikti sadece 16.haftada detayli ultrasona girdim iyi bir perinatologa o da bir sıkinti olmadiginda herseyin yolunda oldugunu soyledi bende olumsuz hicbirsey dusunmuyorum sen de oyle yap bence
İkili Testte Kombine Risk Değeriniz ?
Nursem canım o testler doğru çıkmıyor sıvı vs zaten yaptırma dediğin gib
Handeaslan39 Rabbim korusun 🙏🏻 asla yaptırmam zaten bişey olsa da
Nursem canım bana ense kalıngı 4 lerde diye söylediler cok korkuttular bni bende nift testi yaptırdım 2li 3lü teste gerek yok bu testi yaptırdığın zaman cok şükür temiz cıktı ama eşimin pipirikliliği ben yne istemiyordum cok soru işareti olursa öneririm kesin sonuc kan tahlili ile yapıyorlar 🙂
Saliha Sağlıkçı biri olarak memlekete ziyarete gittiğimde yaptırmıştım 2li testi. Doktor testi söyledi. Fiyatını falan biliyordum zaten. ben hemen yaptırmak istedim telefonla öğrenmiştim sonucu. Gittiğimde eşimin ve benim ne iş yaptığımızı sorup herşey gayet normal bu testte bence deyip yaptırma boşver gebeliğin tadını çıkar deyip yollamıştı 😒
Nursem yani benimde yas riskim yoktu ama beta hcg ve papp a dan dolayi ense kalinligim cok normaldi burun kemigi olusmustu ama iste bu 2 kan degeri riski yukseltti biraz arastrdgim kadariyla kan degerleri genelde yaniltiyormus zaten onemli olan bebegin ense kalinligi ve burun kemigi sende de bunlar normalse icin rahat olsun bende baslarda cok agladim ama iste inaniyorum hersey yolunda insallah saglikli bebeklerimiz olacak🙏🏼