host3270 Ekoselinakosen masallah gercektende cok kolay olmus . Allah anali babali buyutur insallah canim. bende senin gibi gelmicek derken 39+6 oldum ve dun gece nisanim geldi. bugunde ntsde sancilarim cikti ve hala ara ara sanci cekiyorum ama acilmam daha yok. insallah senin gibi hizli ilerler.
Ekoselinakosen host3270 ay çok sevindim senin adina bende hicbiri yoktu bunlarin,acilma icin çömelme hareketi bence işe yariyor
Ssr2561 Ekoselinakosen yaa maşallah Allah analı babalı büyütsün okurken boğazım düğümlendi gerçekten çok duygulandım benimde doğumuma 2 gün kaldı gerçekten motive ettiniz beni doğum hikayenizle tebrik ediyorum sizi burda çok zor oldu öldüm geberdim gibi yazılar olacağını düşünmüştüm ama maşallahh size Rabbim evladınızla hayırlı uzun ömürler versin size 😍😘🤗👶🏻
Ekoselinakosen Ssr2561 allah sana da kolaylik versin bir avazda yavruna kavusursun insallah cok az kalmiş mis gibi kokuyorlar sadece bunu düşün kavuşacaksiniz🤗
_SLNPSHR_ Ekoselinakosen maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın bizimde 20 gün gibi bir süremiz kaldı inşallah böyle kolay bir doğum olur benimkisi de tek temennim
Dua Ekoselinakosen gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı da bizlere olsun ☺️
Ekoselinakosen Ezaa sezaryen de dünyanin sonu değil tabi her türlü doğum bi mucize🤗 ben her şey yolundayken olmak istemedim sadece😊
Ekoselinakosen Gizemvencoglu gelir gelir hiç dert etmeyin umutlar tam tukendi derken geliyolar😂 ama çömelme hareketini dene derim
Esilaminel Ekoselinakosen maşallah sizede bebeginizede saglikla huzurla mutlulukla büyütmeniz temennisiyle⚘
Ekoselinakosen niayk vallahi dedim ki ben her ay çocuk doğuruyormuşum meğer😂 adet sancisi gelince geçmiyor asla,dogum sancisi vuruyor sonra duruyor dinleniyosun nefes aliyosun. Hiç korkma super geçecek😋
Ekoselinakosen ElifZenginUral elimden geldiğince yürüyüş yaptım bazen az bazen çok bazen hiç😁 pilates hiç yapmadım evde aklima geldikçe squat yapiyodum ama. 14 kilo aldım bebiş 3400 doğdu şimdi kaç kilosu gitti hiç tartılamadım ben de merak ediyorum😁
Ekoselinakosen melikeaynrr amin ben de hepinize diliyorum daha da iyileri olsun ve olacaktir da hiç merak etme🤩
Ekoselinakosen [bilinmeyen] çok tesekkur ediyorum evet epiduralli normal doğum,bulandan allah razi olsun😂