Dermin Soruyorumm canım kanıt yokki elimizde sadece eve o gelmiş eşiyle gelmiş oturmaya banyoya girende o wc için ablam hamile birde
Soruyorumm Dermin bacım elti cok kurnaz biri değil bence duşakabinden eşyalardan parmak izi aldıkar falan diye uydurun bi şey demezse polis bi şey bulamadı der kapatırsınız konuyu
Armess_loya Deletedmom727271 kızz nasıl ispat edecek şampuana birsey katsa bile elti demez mi ben yapmadım diye 😬🤣 parmak izi bile bırakmaz onu koyan onu ihmal eder mi hiç? laaa bu ülke de kadın cinayetinde, öldüren bile ceza almıyorda 😈🥴
Deletedmom727271 Armess_loya İlk önce korkutması lazım itiraf gelmesi gerekiyor. Yaptığı suç çünkü. Saçlar neyse ama derinin altına geçtiği zaman ne olacak. Allah korusun başka birşey olsa. En azından polislik olmasa bile korkutulsun ki otursun oturduğu yere. Sesi çıkmasın bir daha.
Dilarabozdemir Dermin yarın sabah iyi bir kuaföre gitsin bence anca o toplar. bide bencede korkutun polise verdik diye
Askiletotomsu Temmuzannesii28 cam terebenti ya da japon yapıştırıcı şampuanla karışınca öyle yapar ☺️
Armess_loya Deletedmom727271 korkutmak için mantıklı birsey lazım, diyelim ki şampuana birsey kattı parmak izini düşünmez mi? Bence şampuanla eltisinin evine gitsin gizlice koysun eltisi de yıkansın en azında kısasa kısas olur😬🤣😂😂😂😂
Seymona1 Ben olsam kesinlikle şampuanı araştırması İçin götürürdüm neresi araştırıyorsa o madde kesin çıkar ne varsa içinde ve Korkutun şampuanda parmak izleri alındı vs araştırılıyor yakında çıkar vs
_Arslan_ Seymona1 aynen bende öyle yapardım içindeki madde zehirlide olabilir gerekirse şampuanla giderdim polise bn bunu araştırın istiorm diye
Seymona1 Armess_loya Ama ablası değil de sen yazan kişi gitsin o şampuandan koysun bencede onun saçı da olursa anlarsınız zaten :))
Dark Dermin geçen gün kadın eltisini vurmuş kıskandığı için. Ondan beri şaşırmıyorum. Bence çok uğramayn sabah iyi bir kuaföre götürün
mom1111 Dermin çok sinir bozucu insanın aklına şüphe düşüyor şampuana birşeyler attıysa eğer bunu yapan insan neler yapmaz çok dikkatli olsun ablanız baya tehlike barındırıyor böyle şeyler
Nurcantas65 fena ya gözüyle görmeden insan birşeyde diyemiyor.Ablaniza üzüldüm saç için hindistan cevizi yağı sürsün veya her hangi saç için bir yağ 20 dk beklersin saçında taraklada yavaş yavas taramaya çalışsın umarım çıkar
Dermin CananDuru ayy canım bırakmafıki çekeyim odada ağlıyor bende birşey diyemiyorum hamile birde ablam
Armess_loya CananDuru bide biz Burda nazar edelim sarı saçlı ipek saçlarına 😬🌸 Gerçi ipekliği gitmiş ama🥺🤦♀️
Seymona1 Ablan yarın güzelce saçlarını düzelttirsin kuaförde sonra salına salına eltisine oturmaya gitsin hiç bişey yokmuş gibi çatır çatır çatlatsın :))) morali daha çok bozulur o yaptıysa üzüldüğünü belli etmesin sevindirmesin ben bile çok gıcık oldum