guzel_anne1 yaaa maşAllah size sağlıkla kucağınıza alın inşAllah 😇 umarım bende sizin gibi olabilirim kaçtı kilosunuz kalmadan önce acaba

benimmdunyamm biliyormusun canım bende dört haftalığım bende aynı senin gibi besleniyorum saatlerimiz bile aynı ara öğün sayımızda :) en son ara öğünü kaçta hangi besinle yapıyorsun acaba

Berna0000 inşallah canım hepimiz dağlıkla hayırla kucaklarımıza alırız inşallah 55 kiloydum 60oldum

Berna0000 19+5 olduk 650 gr aldım. Başta düşük riski,kanamalar,şimdi erken doğum riski ve rahim yapısından kaynaklı problemler yüzünden lavabo harici ayağa kalkmıyorum. Ne yürüyüş ne hareket yok yani en baştan beri.
      Ama aşırı bulantı vs olduğu için en başından beri, ve hala da geçmediği için sanırım alamıyorum. Biraz da bünye meselesi belki de. Eskiden beri kilo alamazdım zaten.

Berna0000 33 haftaligim en son 4 kg almistim. Ben her saat herseyi yerim hic oyle almim diye bi derdimde olmadi

Berna0000 ben 46 kiloyla hamile kaldm 55 kiloyum 8 aylık hamileyim şimdi dahada almadım

Berna0000 ben sadece iki öğün anca yiyebiliyorum kuzum ara öğünde de meyveli yoğurt biraz geçtikten sonra bir maden suyu hep bu şekilde ekmek hiç yemiyorum tuzlu şeyler de pek tüketmem yemeklerimi yapınca az tuzlu yaparım yaralı çikolata falan bunları kestim ben 4 aylıkken 9 kilo almıştım sonra bu şekil devam edince 6 kilo verdim. Makarnayı falan kestim pilav olsun. Canım çok isterse ayda bir defa yaparım o kadar

Berna0000 36 haft.hic kilo almadım herşeyi yedim ama maşallah bebeğe yaramış bakalım. Bir ayım daha var belki alırım yada böyle devam

Berna0000 valla pek dikkat etmiyorum kuzum bir ara öğünü 12 gibi diğerini de 2 buçuk 3 arası yapıyorum

Berna0000 abur cubur da yedim hamur işi tatlida kendimde diyabet hastasıyım insulin kullanıyorum arada vurmayı unuttuğum oluyo 🙈 34+5 bu güne kadar 3.5 kilo aldım sadece ben gyno ferro sanol kan ilacına bağlıyorum çünkü metebolizmam çok hızlandı sürekli wcdeyim bide hareketliyimde tabi evim mustakil tavuk köpek bag bahce işleri sürekli koşturmaca kardeşim de hamile aramızda 1 ay var hareksizlikten az da yediği halde 18kilo aldı tek tavsiyem hareketli olun

Meralaksoy 105 kg ile hamile kaldım şuan 108 kg 36 haftalık olduk bizde bebekler alsın kiloları daha iyi sonrasında vermekte zor oluyor

17 haftalık hamileyim, ilk haftalarda verdiğim 2.5 kiloyu geri aldım şimdilik 🙈 yani hamile kaldığım kilodayım inşallah çok fazla almam 😬