pimpiriklii makbule17 çok erken değil mi yıkayıp çanta hazırlamak için Allah aksilik vermesin zamanında doğarsa 2 ay çamaşırlar toz kokmaz mı çok tereddütte kalıyorum bende yıkasam mı yıkamasam kı diye
Semrasular pimpiriklii bende yıkadım ütüledim ağızla temas olanlarda temizlendi haftaya hastane çantamı hazırlıcam 30+5 şuanda
Padfoot Semrasular 31 haftalığım alışveriş tamam. Ama ne mobilyalar geldi be kıyafetler yıkandı ütülendi ne çanta hazırlandı. Pazar günü inşallah mobilyalar gelince hepsini yavaş yavaş halledicem.
Efemom2 Semrasular bizimde Ağustosun 26sını gözüküyo bakalım ne zamna gelirse 😌 ufak tefek eskilerimz dışında odası ve bebek arabası kaldı alıp eyşalarını yıkayıp çantasını yerleştiricem inşallah 🥰
Eyllce 32 haftalığım temmuz sonu veya ağustos ilk haftası nasipse soğum olacak. Ama benim hissettiğim temmuz sonu doğacağı. Mobilyaları geldi kuruldu bir güzel temizledim kıyafetleri, oyuncakları herşeyi yıkadım ütüledim yerleştirdim. Son alışverişim kaldı bakım ürünleri onuda bu hafta yapacam 33 de onlarda bitmiş olur 35. Haftada hastane çantası yapmayayı düşünüyorum.
hunilimom Semrasular ilk kızım Haziran dogumluydu aşırı terliyordum emzirirken sular akıyordu Ağustos da eririm sanırım ,😂 bu hafta herşeyi yıkayıp ayiricaktim ama hava yağmurlu bu hafta bende haftaya baslicam odasını dolabını duzenlicem abladan kalan çamaşırları ayiricam ona göre yikicam bir haftaya bitiririm gibi
_prenses_annesi 05373520325 kız sen telefon numaranlamı kurdun uygulamayı canım. Eger. Cep se burda. Sapık falan çok oluyor. Kafın adına acılmış erkekler fink atıyor bilgin olsun
busey_42 Semrasular 29+6 haftalığız bir iki eksikler kaldı ondan sonra hazırlamayı düşünüyorum 31 haftayi bulur sanırım 🤭. Gerçekten de çok sıcaklara denk gelecek
_Merve__ Bende 30.haftadayim. Herseyini aldık, ismine özel hastane çıkışı seti kaldı o daha gelmedi. Tabi daha yıkayıp utulemek var, canta da hatırlamadım. Cook is var. Kendim içinde eksiklerim var. Lohusa gecelik ve pijama seti alacam. Onlari almadım daha
Umay_2507 Kb_plt ayy bende Adana’ya gelip yapicam doğumu memleketim gibisi yok kışın da soğuk oluyor o yüzden ağustosa denk getirdik dermişim 😂😂😂😂😂
Merveofs Daha pek bir şeyi yok ne yazık ki tontonumun 🤦🏻♀️ sıcaktan bayılmak üzereyim ve daha da artacak buranın sıcakları. Bakalım nasıl bir doğum ve sonrası bizi bekliyor,
Denizzeynepelif_22 Bizde 29+2 sezeryan olacak büyük ihtimalle ağustos başı olacak 10lu set Müslim örtü aldım araba bakım ürünleri aldım bir kaç parça kaldı sadece bir an önce tamamlamak istiyorum yıkayıp utuelyip kaldırayım zaten çok sıcak dayanamıyorum 🙈
Princessmom Semrasular 30 haftadaym herşeyi hazırladım 28 haftada iyikide yapmsm şmdi ayakda durunca şişiylr ayaklarm sıcakdan bunalyrm. Kışdan iyidir yaz çocugu benm iknci çocugm yazın oluyor yne rahat geçmsti
Fatos91 Bizim mobilyalar kaldı alınacak onlar içinde taşınmayı bekliyoruz taşındık mı sipariş veririz doğuma yetişir inş hastane çantası hazır ütü işlerini anneciğim sağolsun yaptı 🥰 benim için eksik bi kaç bişi kaldı onları alacağım işte
miraninannesii Semrasular Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ☺️ beşiklerimiz tamam kıyafet alışverişimiz kaldı bizim
Meryemakalin25 Benimde ağustosun 15 i doğumum hataydayım bebeğimin eksiği de var biraz çanta falan da hazırlamadım geç mi kaldım acaba
fatosb_ Meryemakalin25 benimde aynı şekilde Ağustos 20 sine geliyor ama bende daha hicbisey hazirlamadim