Fatma0090 minik_koala_ve_annesi gittiğimde Bi kac gün büyük olarak cıktı normal herseyi haftasına gore güzel oldugunu söyledi doktor 🤷🏻 ikinci hamileliğim bide bu ama bilemedim ikizlerimle bu farklı onları erken doğumdan kaybettim 8 ay önce
Eymenebrar minik_koala_ve_annesi kimisi yok diyo canm ama doktorda dikkat et dedi iciyorun ama 2 cocukla ve calisiyirum o yuzden galiba atiyo vucut suyu
minik_koala_ve_annesi Eymenebrar riskli gebelige mi giriyor canim seninki ablaminda 5 aylikken bjtmisti suyu 15 gun kadar hastane yatmisti
Eymenebrar minik_koala_ve_annesi bnm kizimda suyum 30 haftada olmustu 33 de hic yoktu canm gelisim gerili ve esi ayrilma sonucu erken dogdu bu bebegimde 15 haftada soyledi doktorum ama az dedi suan icin risk olusturmuyo dikkan et dedi benim eşi aşagıdaymis bebegin oyuzden riskli erken dogum icin ve 2 sezaryanm var ondan
Sehrbnon12 minik_koala_ve_annesi yok canım bende 14 haftalık ikizlerime hamileyim ve daha hissetmiyorum ne zaman hissederim merak ediyorum
minik_koala_ve_annesi Sehrbnon12 ilk gebelikte sanirim biraZ gec oluyormus yemek yiyince mideme dogru hareket oluyor ama anlamadim ne oldugu
AnagibiAnaa minik_koala_ve_annesi 18+6 ama daha gidemedim kontrole. Tahmini 200.250 Gr civarı yazıyor bilgilendirmelerde
minik_koala_ve_annesi AnagibiAnaa iste anne karninda hafta olarak ileri ve ya geride olbilr canim benim bebegim mesela 10 gun once 8 9 gun ondeydi iri bebek olabilir dedi doktor sonra 1 hafta sonra gittim 1 haftaya dusmus 3 gun faln gerilemis 290 gramlardaydi
Sehrbnon12 minik_koala_ve_annesi uzandığında elini karnına kpydugunda pıt pıt seyler oluyor benimde arada
minik_koala_ve_annesi AnagibiAnaa ogrenirsin canim allahin izniyle ben biraz problemler oldu o yuzden 1 ay icinde 4 kez gitmek zorunda kaldim saglikla alalim kucagimiza 🤭🥰