summer8 eşimde bende tüm tahlil testleri yaptırdık hiç bir problem yok ama 6 ay olmadı. Ama beni gör regl günü yumurtlama günü takip ediyorum iki günde bir test yapıyorum bizim burdaki klinikte iki haftada bir kan falan verip kanda baktiriyorum insanlar demistir bu nerenin manyağı veya yollusu yani o derece bir kan tahlili yaptırmak gün aşırı olsun yok bacak kaldirayim yok şöyle durayım kafayı yedim. En son olmayacak diye kendimi inandirdim. O kadar eminim yani tobe estağfurullah. Haziran ayında eşimle 2 defa birlikte olmuştuk. Bazı sebeplerden dolayı şehir dışına çıkmak zorunda kaldım yok ailem geldi bizde iki hafta kaldı falan. Temmuz ayına geldik ama ben öyle bir salmışımki adet günü bile takip etmiyorum. Alt komşum bana zorla test aldırdı yaptım. Tuvaletteyken kapı çaldı apar topar çıktım kargoymus derken ben testi unuttum. Bir süre sonra aklıma geldi gideyim bari dedim bir baktım çift çizgi. Şok geçirdim ve orda ne kadar durdum asla bilmiyorum. 6 ay o kadar gün kovala pozisyon dene dünyanın tahlilini kürünü yap olmasın. Ayda 2 defa birlikte ol 1i tutsun şaka gibiydi. Hatta hangi gün hamile kalmışım onu bile biliyorum yani günlerden dolayı. Velhasıl kelam bebişim şuan kucağımda ve 3 aylık. Ben anladım ki gerçekten salınca oluyormuş 😂 bebişim küçük olduğu için şimdi nasıl koruncagimizi şaşırıyoruz insan oğluna yaranilmiyor 😂😂