Valla bu durumu en çok merak edenlerden biri benim. Ben 3 senedir düşünüyorum 2 düşüğüm var. Bi dönem çocuk çocuk çocuk diye ölüyordum bırak günü saymayı saat sayıyordumm. Aşılama denedik olmadı. Yumurtlama testlerine güvenmediğim için saati saatine doktora gittim yumurtlama gördüm denedim yine yok. Sonra bi baktım etrafımdaki herkesi manyak etmişim. Bu sene tayinciyiz ve bu hafta içinde tayin bekliyoruz bebek düşünmek bi yana nasıl yaşadığımın bile farkında değilim. Unut düşünme diyenlere öyle kızardım ki. Şu tayin döneminde öyle sorunlar yaşadık ki hala da yaşamaya devam ediyoruz ve ağır bunalımdayım nerdeyse. Diyorum ki gerçekten Rabbimin bir bildiği beklediği bir saat var. Bu ay ilk defa eyvah ya tutarsa diye korkmaya başladım inanabiliyormusunuz İLK KEZ! Çünkü şuan yaşadığımız yerde iyi kötü geçim normal ama yeni yer yeni masraflar hemde devasa masraflar ilk 1 sene kesin çalışmam lazım yoksa işin içinden zor çıkarız.
O yüzden artık diyorum kii RABBİMİN VERDİĞİNDE BİR HAYIR, VERMEDİĞİNDE BİN HAYIR 🤲🌸 Çok kızdığım cümleyi de ilk kez kurucam ama doktora gidip hiçbir sorun olmadığını duyduysanız ve tüm kontrolleriniz yapıldıysa bırakın akışına…