ozumunannesi haftada 94 kiloydum, 24. haftam 96 kiloyum. İlk öğrendiğimde şekerim yüksek çıktığı için erken şeker yüklemesi (22+4) yapıldı çok şükür sonucum iyi. Sanırım bu haftalardan sonra daha çok kilo alınıyor. Şu ana kadar kilo ile ilgili herhangi bir şikayetim olmadı.
beybito27 199090 tuz tüketimi azaltıp suyu artırın. Bir de bacaklarınızın altına yastık koyup uyuyun. Çok iyi geliyor
makin Ben 99 ile hamile kaldım şuan 97 kiloyum 11 haftalık hamileyim tabii yediklerimize herkesten çok dikkat etmeliyiz inşallah sağ salim sağlıkla kucağımıza alırız 🥰
Berenibeklerken beybito27 ben 95le kalmıştım. Hiç Bi hastalığım vesaire yoktu ama 30lu haftalara doğru tansiyonum çıktı şimdi ilaç kullanıyorum. Yemene içmene çok dikkat et şimdiden hamur işi ve tatlıyı direkt kes canım ben hiç dikkat etmedim şuan çok zorlanıyorum. Bebek de büyüdü resmen sürekli açım hiç bişey yiyemiyorum hemen tansiyonum çıkıyo. Resmen aç aç bi hamilelik geçiriyorum.
beybito27 Berenibeklerken haklısınız, o yüzden ben hemen hamur işi ve şekeri çıkardım. Sadece ekşi mayalı kepekli tam buğday ekmeği ve meyve var. Bol bol da sebze bakliyat yiyorum
beybito27 makin ama yazılanlar zayıf anne adaylarının da yaşadığı sorunlar. Bel ağrısı, ödem vs. Bunları bütün hamileler yaşıyor. Kilolu olunca sadece şeker ve tansiyon riski artıyor o kadar. Zayiflarda da ayrıca bunlar olabiliyor.