ikramomm Kızlar elimde iPhone 11 var ve bunu verip iPhone x ve iphone 8 almayı düşünüyorum tabi ki şuan elimdeki sıfır ama aldıklarım ikinci el olacak sizce yapmalı mıyım böyle bir şey ? Kârlı olur mu yoksa 11’le kalmalı mıyım 😊
Deletedmom52620 ikramomm şuan hepsine zam geldi kullandığın telefon şuan 15 bin TL diğer telefonlar artık tarih olacak.
Melekzx Nsnese yorumu görünce nedenini bilmediğim halde istemsizce güldüm ya😅😅😅 bu sıralar psikolojim iyi değil
Anne2022 Bu dedigini ben yaptim yaklasik 2 ay once o kadar pismanim ki Sakin yapma sonra alinmiyor yenisini yerine Elindekini kullan
ikramomm Vera09 eşimin telefonu arıza verip duruyor 0 alamayız şuan o da istediği model olsun diye böyle bir şey düşündüm
Aloneanqel ikramomm ikinci el iPhone tavsiye etmem. Zaten hafıza olarak çok düşük , genel olarak da hassas bir tlf.
Deletedmom7373700 ikramomm eşinin arızasız telefon kullanması için kendine arıza çıkaracak bir telefon alacaksın resmen 😂 2. El telefondan hayır gelmiyor hele ki iPhone
Fidan_14 ikramomm Gercekdenmi iphone 11 satıcaksız kendi telefonunuz nasıl isterseniz amma çok akılsızca ve pişman olcaksınız
Honeyballl ikramomm yani bence yapma iPhone 7 sürümü güncelleme gelmeyecekmiş artık 16 yi piyasaya duyurduğu için. Sen 8 alcam diyosun seneyede 8 gider 17 geleceği için yerinde olsam hiç kalkışmazdım kullanmana bak derim. İyi günlerde kullan güzel haberler al hep 🤗😍♥️
Deletedmom52620 ikramomm oldu tabiki de bende o dediğini normalde tablet veya Apple Watch ve 11 alacaktım 1 sene önce ama eşim dedi 12 sipariş ettim o yüzden almadım düşünüyordum ama zamlar gelince unuttum
acemianneee_31 ikramomm yani bizde aynısını yaptık ama telefondan anlayan birinin yapması lazm bende suan xs kullanıyorum eşim telefoncu olmasına rağmen kamerasındakğnsorunu görmemişti yani yapmayın bence
Rabia-22 ikramomm benım eşimin telefonu kırıldı.yani kendı kırdı ona ramen boyle bısey yapmadım.😂😂😂haftalarca tuşlu kullandı sonra bı arkadası vermıs 6s eskı telefonuyla aynı onu kullanıo.
Deletedmom83940 ikramomm illaki iphone almanıza gerek yok ki samsung da alabilirsiniz 11 satıp 8 almak akıl kârı değil bence