bossbaby Twinmama46 ben de 30. Haftadayım ama bu iğne kan sulandırıcı değil mi? Eğer bırakmazsak nasıl ameliyat olacağız kafam karıstı valla bi şey olmaz mı?
Deletedmom2265 Twinmama46 Şuan 33+6 yım doktor 2 kutu yazdı yani 20 ad daha 36 37. Haftaya tekabül eder sonrası meçhul 🤦🏻♀️
Kubra1853 Twinmama46 Allah yardımcın olsun tek bakacan zor diyim bn yorgunlugumu anlatamam ölüyrm desem yeri 2 kilo dogdu ikisi kızlarım evet planlı acılmam vrdı zor dayandık 5 hfta
Kubra1853 bossbaby 35 hftalık dogdulr 2 kilo ikiside girmediler küvöze bnm acılmam vrdı 30 haftamda ciger geliştirici vuruldm girmediler çok şükür darısı size
derinnguney Ben başka bir şey soracağım, 26. Haftaya gireceğim hala göbekten yapıyoruz bebeğr bir zararı olmaz demi? Kaçıncı haftaya kadar göbekten devam ettiniz?
Elifoz28 Twinmama46 ben suan 30 haftalık hamileyim doktorum doğuma kadar doğumdan sonrada 15 gün sonrasına kadar kullanacaksınız dedi
HafsaMeyra Doğumdan 1-2 gün önce bırakıp doğumdan sonra 40 gün daha devam edeceksin dedi bana doktorum 😭😭😭