Beyaz_melegim Twinmama46 doğumdan sonra bıraktım doktorumun söylemiyle 39+3 ile sezeryan doğum yaptım
Glndmn Twinmama46 daha kullanıyorum ben doğumdan 1 gün önce vurunacağım doğumdan sonrada yaklasık 1 ay kullanmam gerekiyor
Kubra1853 Twinmama46 doguma gidene kdr 35 haftalık ikizlerimi kucagıma aldım darısı sizlere 20 günlük olduk ama çok zor uykusuzluk yorgunluk bakanınız yoksa öyle zor ki ayy rabbim yardımcımız olsun
Twinmama46 Kubra1853 amin inşallah bizde ikiz evet bana 34 haftada bırakmamı söyledi de bende korkuyorum açıkçası bırakmaya🤦♀️
bossbaby Kubra1853 ben de ikizlere hamileyim 30 haftalık olduk bugün. 29+3 te biri 1100 diğeri 1500 gr mış. Oksaparı hergün yapmaya başladım küçük olan da büyüsün diye. Sizinkiler kaç kg doğdu acaba? Küvöze girdiler mi?
bossbaby Twinmama46 ben de 30. Haftadayım ama bu iğne kan sulandırıcı değil mi? Eğer bırakmazsak nasıl ameliyat olacağız kafam karıstı valla bi şey olmaz mı?
Kubra1853 Twinmama46 Allah yardımcın olsun tek bakacan zor diyim bn yorgunlugumu anlatamam ölüyrm desem yeri 2 kilo dogdu ikisi kızlarım evet planlı acılmam vrdı zor dayandık 5 hfta
Urazz Twinmama46 Merhabalar bende kullanıyorum doktorum 36. Hafta gibi bırakırız veya doğumdan sonrada kullanabilirsn ihtiyaç durumuna göre söylerim dedi şuan 31 haftayi doldurdum kontrolüm var haftaya bakalım hayırlısı ☺️
Kubra1853 bossbaby 35 hftalık dogdulr 2 kilo ikiside girmediler küvöze bnm acılmam vrdı 30 haftamda ciger geliştirici vuruldm girmediler çok şükür darısı size