cihangirinannesiii Aytiii bende orada yapıcam doğumu, yapan tanıdıklarım memnun olduğunu söylüyor hastahane çok temiz, fakat suni sancıyı doğumhanede tek başına çekiyorsun 8/9 saat odada değil yani, ve sezeryan mecbur kalmadıkça yapmıyorlar
cihangirinannesiii Aytiii refakatçi sorunu yok diye biliyorum arkadaşımın yanında 3 kişi kalmış doğum sonrası odaya geçince
cihangirinannesiii Aytiii Dr. İlke Tanır var onda yapmayı düşünüyorum Onur hanım var bide ondan hiç memnun kalmadım yüzü hiç gülmüyor strese giriyorsunuz muayene esnasında bile duvar gibi resmen , yeni bi bayan dr gelmiş onada iyi diyorlar ama gitmedim hiç 3 bayan dr var . Sizde farklı olumlu veya olumsuz birşey duyarsanız hastahane ile ilgili yazar mısınız bana
Aysef27 Aytiii hastane gercekden ozel hastanelerden bile tertemiz iceriye girdiginiz anda ferahliyorsunuz
Aytiii cihangirinannesiii canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiyiniz için🌸 ne yapacağımı bilemiyorum epidural anastesi yapıyorlar mı acaba? çok korkuyorum belki Allaha dua ediyorum cocuğum sezaryan olsun kendi Bodrumdaki doktoruma yaptırayım
Aysef27 cihangirinannesiii merhaba bende mugla milasdayimda onur hanimdan baska doktor yok acaba benmi bilmiyorum ben surekli onur hanima gidiyorum ama dediginiz gibi kadinin otoriterligi geriyor beni her defasinda
Aysef27 cihangirinannesiii ilke hanimin ayrildigini soylediler bana odasi surkeli kapali 5 aydir hataneye gidiyorum daha hic gormedim denk gelmedim
Aytiii cihangirinannesiii Mutlaka yazarım..şimdilik araştırıyorum, bi bilgim oldukca bu postta paylaşırım. Sizin doğum ne zamana inşallah?
Aysef27 cihangirinannesiii pazartesi gunleri sabah giderseniz randevusuz aliyorlar ben genellikle randevumu aliyorum surekli boşluk oluyorda eger acil gitmemiz gerekirse yada esimin iznine denk getiremezsek pazartesiden gidiyoruz randevu bulamadik muayene olmam gerekiyor diyorum aliyorlar
Aytiii cihangirinannesiii İnşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız. Ben nedense hiç özelde doğum yapmak istemiyorum…beyenemiyorum😔
Aysef27 cihangirinannesiii rabbim kolaylastirisn insallah dogumdan sonra burdan hastane hakkindaki dusuncelerinizide bekliyorum naisl ilerliyor merak ediyorum bu süreçleri ben sizden cok aonra dogum yapicam
Aysef27 cihangirinannesiii ben hic denk gelmedim hatta sordum orda kayit alan kisa sacli kadina izinde o dediler yoksa cok istiyordum ilke hanima gorunmeyide nasil randevu aliyorsunuz acaba ben bazen hergun giriyorum nerdeyse yinede daha hic hemde hic denk gelmedim
Aysef27 Aytiii dogum 25 haftaligim suan 18 eylulde 40 haftalik oluyor erkek bebiş bekliyoruz bakalim gevmi gelcek erkenmi gelecek bu sicaga dahanamaz edken dogum yaparsin falan diyorlar ne alaka anlamiyorum da iste herkes bisiy soyluyo
cihangirinannesiii Aytiii amin 🙏🏻 inşallah sizde hayırlısıyla kucağınıza alırsınız, Özele o kadar para vermeye gerek yok Milasta Özel İzan Hastahanesi var 10 bin tl istiyor sezaryen için ve hijyen sıfır hiç gerek yok bence
Aytiii cihangirinannesiii sakın orda yaptırmayın, tanıdık kız yaptırdı hiç memnun değil, gelinleri (arkadaşım) Bodrum devlette oldu sezaryan hiç izi bile yok..çok memnun. Milası çok övüyorlar epidural yapsalar Milasta doğurucam inşallah
Aysef27 Aytiii gercekden temizlik konusunda cok cok temiz ve insan hastaneye girince bunalmiyor bile ben izana gittim bi kere isim hemen bitsinde biran once cikayim diye dua ettim ortam ve iceri oyle boğuk ve bunalticiki