mhndshnm erdbusra12 Böyle bir tanıdığım var onunda büyük haftalarda 2 tane kaybı var 20 hafta üstü onun rahmi kalp şeklindeymiş. 2. den sonra farkediyorlar sonra ameliyat oldu vs. Doktorlar zaten her zaman hiç gerek yok test yapmaya bunlar normal herkes düşük yapıyor 3 düşüğe kadar biz normal karşılıyoruz falan diyorlar. Ama o an bizim yaşadıklarımız psikolojimiz hiç önemli olmuyor. Bu rahim filmi konusunu aklında olsun canım benim. Allah sana da sabır versin 🤲🤲
erdbusra12 mhndshnm 3 düşüğe kadar normal mi ya canımızdan can gidiyor yaşamayan biri gerçekten anlamıyor, rahim filmi isteyeceğim bende tekrar gebelikten önce bakılması iyi olur, o yüzden başka bir doktora daha görüneceğim 🤲🏻 İnşallah kimse yaşamaz bu acıyı
mhndshnm erdbusra12 Canım şimdi gördüm evet o yaptı büyüdü çocuğu işte rahimde perde varmış onun. Ameliyat falan olmuş. Ben eşini tanıyorum o anlatmıştı bana. Ben ilk düşüğümü 14 haftalık yapınca bana dedi riskli senin durum bizim başımıza böyle şeyler geldi sende tüm testlerini yaptır dediler. Ben o zaman sadece genetik pıhtılaşma testi yaptırmıştım. Doktorlar normal görüyorlar çünkü dediğim gibi. Sonra 23 haftalık doğum yaptım maalesef bende senin gibi. Şimdi tüm testlerimi yaptırdım
minik_koala_ve_annesi erdbusra12 kusura bakmayin lutfen bir an kaba davranip bir bassagligi bile dilemeden direk doktor demisim. Cok ozur dilerim. Rabbim gonlunuze gore nasip etsin insallah her hayrda bir ser, her serde bir hayr aramak lazim insallah en kisa zamanda guzel haberlerle mujdelenirsiniz 🤲🏻
3oglanannesi mhndshnm aslında tamamen drum sayesinde ne yaptılar sa geçmedi enfeksiyon ilkinde erken doğum oldu doçent şuan ki drum İzmir de de bilinen bi drmuş takip edelim dedi 20.haftada aynısı olmaya başladı bide corona geçirdim yani bu sefer 26ya gelene kadarr ne ilaçlar ne korunma yöntemleri enfeksiyonu geçirmedi drum insülin direnci de geçmeyen enfeksiyonu yapar gel bide diyet deneyelim şeker karbonhidrat ful çıkar hayatından dedi meğer buymuş sebep şeker yüklemem normal bu arada şeker yok yani insülin direnci var sadece çok şükür diyet şe devamını edicez doğuma kadar
mhndshnm 3oglanannesi enfeksiyon mesela idrar verdiğinizde mi çıkıyor kültür aldıklarında mi çıkıyor? Normalde insülin direnciniz var mı baktırmış mıydınız hiç? Bir de kilonuz var mı? Allah Allah ne kadar ilginç şeyler olabiliyor
3oglanannesi mhndshnm ki rahim ağzı yetmezliği diyemedi hiçbir dr 20 24 hafta arası doğması gerekirdi rahim ağzı yetmezliği dememiz için dediler dikiş hiç düşünülmedi o yüzden
3oglanannesi mhndshnm idrar da çıkıyor kanda çıkıyor aslında yoktu hiç gebelikten önce pandemi döneminde bitaz kilo aldım çıktı hamilelik düşündüğüm için diyetisyen le 8 kilo verdim polikistik over de var hamile kalabilmek için zayıflamam gerekti bütün değerlerim normale döndü sonra hamile kaldım 14 kilo aldım şimdiye kadar 33 haftalık hamileyim aman aman şişko biri değilim drum sadece bunun olabileceğini söyledi denemekten başka yapacak bir şey yok tu yine erken doğum olabilirdi denedik işe yaradı 33 haftalık olduk 26 dan beri çok şükür enfeksiyon olmadım 🧿
erdbusra12 minik_koala_ve_annesi ne kusuru Allah razı olsun düşünmeniz yeter, rabbim sağlıkla sıhhatle yeniden nasip eder inşallah 🤲🏻
Eymenebrar erdbusra12 gecmis olsun canm nedenir bilemiyorum adına cok uzuldum kolay degkl ama birde sogle dusun hereeyin hayirlisini verir rabbim buda bir imtihan nnm 3. Gebelimde esi asada ve dusuk tehlikesi vardi devlet kurtaj dedi olum tehlikesi var dedi izmirde can hastanesi perinatoloji murat beg var fiyat bisaz yuksek ama suan bebegim hayattaysa once rabbimin sonda onun sayesinde 16 haftalim bieaz riskli geciyor ama en azinaan bnmle bebegim bi gorun ve instegramdan bak derim senin durumdaki hastalarida vardi
erdbusra12 Eymenebrar Allah razı olsun her şey allahtan bunda da bir hayır vardır 🙏🏻 😔 doktor tavsiyesi için bir daha yaşatmasın Allah 🤲🏻 Sizde sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah evladınızı 🌸
Efnan erdbusra12 yok hiç olmadı ama 2 gün sancı çektim meğer rahim açıldığı içinmiş hiç anlamadım. Doktora gittik aynı günün akşamı doğum oldu. Doktor anlamadı bile salak adam normal normal dedi geçti
erdbusra12 Efnan maalesef her şeyi çok normal karşılıyorlar Allah halden anlayan doktorlar çıkarsın karşımıza 🤲🏻
Zeliha1818 erdbusra12 basın sağolsun gerçekten çok üzüldüm bende 6 haftalık hamileyim bugün kürtaj olacağım bebeğim beni zehirliyor Allah yardımcımız olsun
erdbusra12 Zeliha1818 sizinde başınız sağ olsun rabbim sabırlar versin, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Mervedemir24 erdbusra12 ben 28 haftalık doğurdum 12 gün yaşadı sonra beyin kanaması vefat etti 1 sene sonra tekrar çocuk yaptım şuan hamileyim çok zor İnan ki süt sağıyordum her şey yolundaydı Biranlık oldu her şey hemen bebek yap demiyorum acını yaşa ama şuan bunu da kaybetme riskim var 1 sene de bekledim bunu da kaybedebilirim Ama beklemek boşa sınav dünyası bizimde sınavımız çocuklarımız
erdbusra12 Mervedemir24 yine erken doğum riskiniz mi var?😔 başınız sağ olsun gönül ister ki kimse böyle bir acı yaşamasın ama imtihan dünyası şükredip sabrediyoruz, inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız evlatlarımız olsun 🤲🏻 Siz de sağlıkla kavuşun inşallah 🙏🏻
Fatma0090 Mervedemir24 takdiri ilahi bende 23 haftamda doğum yapıp 10.13gün arayla ikizlerimi kaybettim sezeryan olmustum bana da 28 olsa yasadı demişlerdi aslında boş kandırmaca Rabbim isterse yaşatıyor isterse alıyor cok üzüldüm senin haftan da buykmus ama ömürleri o kadarmış cennet kuşlarımızın Rabbim cennetinde kavuşturmak nasip etsin bizlere inşallah