Berglgzg @"Egemen22″ayy kaşlarım orman gibiydi kaç gündür gidicem üşeniyodum bu sabahta öyle olunca korktum öyle gitmek istemedim doğuma eğer olursa tabi diye 😂😂 çok sağolun allah razı olsun
Mltmsncn Berglgzg eşiniz destek olur onlar sonra dahil olur o zaman. Keşke gitmeselermiş gerci son zamanlarınızmıs 👼🏻
Emirin_annesi98 Berglgzg rabbim sizede kolay doğumlar nasip etsin inşallah tez zamanda kavuşursun oğluşuna inşallah 🥰😌
by_aytac Berglgzg benimki niye gelmiyor ya 38 hafta olduk. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Aminnn
Ipeksari57 Berglgzg Merhaba 🌸 Ben tam 7 gün nişan düşürdüm canım ama tabi herkeste değişen bir durum bu nişan olayı. Inan bende heyecanlandım senin adına umarım çok güzel bir doğum olur en güzel en doğru zamanda hazırlıkları yaparken de dikkatli ol yorma kendini 💜🌸
Berglgzg @“Mltmsncn” eşim yanımda olurda devlette doğum yapıcam 2 kişilikse kalıcağım oda eşimi alabilirler mi?
Berglgzg @“Ipeksari57” inşallah valla yapıp yapıp oturuyorum dinleniyorum ama belim ve sağ bacağım ağrıyo sizde de öyle oldu mu🥰
Nilos22A @“Berglgzg” evet herkeste aynı olmaz ama nişan geldiyse de bebek ben geliyorum annecim hazır ol diyor💟 sağlıkla kavuşun bnde 36 haftamdayım bakalım bende durumlar ne olacak her hamilelik farklı bir serüven bebek kndi yolunu buluyor
Nilos22A @"Dilannn_ iç çamasırını komple ıslatıyor bardakla su dükmüşsün gibi yani eteğine pantolonuna gececek gibi oluyor şimdi bnde de akıntı oluyor ama sadece iç çamaşırım hafif nemleniyor. Diğerini açıkca ayırt edebilirsiniz.
Berglgzg @“Nilos22A” öyle valla bebişlerimiz belirliyo bi yandan da nasıl geliceğini rabbim size de bi avazda nasip eder inşallah bırda bulunan tüm anne adaylarına 🥰🤲
zzhrrl Berglgzg merhaba nişan gelince doktorunuza hemen haber verdiniz mi ve ağrılarınız az da olsa başladı mı ne gibi değişiklikler oldu? Aynı haftadayız da merak ettim onun için 🥰