Deletedmom727271 Sumyraa Yanımda canım çok şükür. Doğumda hemen yuttuğu sular çıkarıldı sonra kuvöze alındı kendi kendine nefes alamadığı için. 1 hafta tedavisi yapıldı çıktı sonra şükürler olsun
Sumyraa Deletedmom727271 cok şükür rabbim bidaha ayrilik vermesin inslalah darisi bizim basimiza olsun saglikla kucağımıza alalim bebislerimizi
Unlukacar Sumyraa gerçekten öyle valla bazende dışarıdan söylüyorum ama ne kadar sağlıklı tartışılır 6 aylık olduk 3 kilo almışım ne dinlenme var nede istediğimiz gibi beslenme maalesef
Sumyraa Unlukacar kesinlikle saglikli olmuo ama bende et yemiyorum bi kiyma yiyebiliyorum onu da dışardan söylersem zaten yiyorum allah yardimcimiz olsun vala
Seymanurrrr Sumyraa suan 34 haftalıgım geçen hafta 2200 dü kilosu valla benim doktorum hemen vurdu 2 doz vuruldum
Sumyraa Seymanurrrr iyi masallah kuzum insallah erken dogmaz ama dogarsa da kuvezde kalmaz inslalah benim doktorum hic bisey yapmadı nts ye girdim sanci cikmadi yallah geldim eve😁
Seymanurrrr Sumyraa amin canım inşallah 🙏 sende bence baska Bi doktora basvur bişey yapmaması cok saçma