Annesininportakali53 Deletedmom7373700 kacinci haftanızda netleşti acaba ben 2li taramada %90 kız dedi ama şimdiden alışveriş yapmayın bebegin organları gelişiyor dedi benimde bu cuma randevum var tam 15 haftalik olcam acaba netleşir mi??? Bu arada hayırlı olsun kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir sağlıkla kucaklarimiza aliriz gönlünden geçende olmuş 🌸
Deletedmom7373700 Annesininportakali53 bana da 2 li taramada %70 kız demişti doktorum. Bugün 15+2 vajinalle baktık göstermesi kendini. Öyle netleşti. Amin canım inşallah. Cümlemizin evladı sağlıkla gelsin 🙏🏻♥️
cheryyy46 Deletedmom7373700 Aaaa kuzum ya cok sevindim Allahim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ayy cok mutlu oldum gercekten kız 😭🥰🥰
Deletedmom7373700 cheryyy46 amin canım Allah razı olsun. İnşallah cümlemize sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur. Bizde çok mutluyuz valla. Eşim kızım kızım diye geziyor sabahtan beri 😂
Ladybird06 Deletedmom7373700 Rabbim sağlıkla kucağına alıp büyütüp hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşallah.
Bebegim6636 Bugün bebeğimin kontrolü vardı gitim yüz üstü yatıyor du gene doktorum kız dedi çok mutlu oldu babası bende tabi .ama annem ablam sevinmedi 🥺🥺🥺🥺 Allah’ım sağlıklı hayırlı evlat etsin bana inşallah yeter
Deletedmom7373700 Bebegim6636 aman babasıyla sen sevindikten sonra kime ne kız 😂 bütün dünya oturup ağlasa eşimle biz yine de mutluyuz zerre de umrumda değil. Evladımız sağlıklı olsun yeter ki.
cheryyy46 Deletedmom7373700 Ay ne güzel Allah size istediğinizi nasip etti 🤣 darısı isteyenlere olsun 🤭