2prensesannesiiii ecem11 inşallah canım var bişeyler ama negatif olunca t tarafı bembeyaz oluyor normalde🥰
2prensesannesiiii ecem11 aynen tekrar test yapıp öyle kan ver hatta benim 8 günüm kalıyor bende mi yapsam 2 tane alayım test sonra 2.yi pazar yaparım bişey çıkmazsa çıkarsada kan veririm🥰
ecem11 2prensesannesiiii neden olmasın yumurtlamandan on gün geçtiyse en az çıkar zaten birlikte belki güzel haberlerimiz olur yine 🤗🌸
2prensesannesiiii ecem11 yok geçmemiş 10 gün 12. Yapayım en net ben bekleyim acık daha ya 8 gün geçmiş 11 haziranı beklicem hatta net pazartesi sıkacam dişimi o zaman test yapacağım izin vermeyin bana 😂
seriseri10 2prensesannesiiii ya o cidden hiç belli olmuyor biliyomusun benim ilk gebeliğim aşırı akintiliydi bunda hiç olmadı halada yok
2prensesannesiiii seriseri10 anladım canım pazartesi gününü beklicem sabredersem🥰🙏🏻 İnşallah pozitifi görürüm🥰
HanifeAhmet 2prensesannesiiii oladabilir olmayadabilir çünkü enfeksiyonlarda da bu şekilde akıntı olabiliyor kesin bir şey demek pek mümkün değil maalesef 😒
ecem11 2prensesannesiiii günaydın 🤗 sabah testi tekrarladım bu sefer daha net gibi geldi ümitlendim şimdi https://resimyukle.io/r/xStCB0jjR8 bana mı öyle geliyor yoksa?
2prensesannesiiii HanifeAhmet hıııı yok bi arkadaşla karıştırdım ultrasonda bakıldı bana enfeksiyon kist falan yok benim🥰 idrar yolu enfeksiyonu vardı geçti🥰🐣