2prensesannesiiii ecem11 unuttun mu sen benim testi böyle çıktı kuruma dediler sonra kan verdim 10.4 çıktı
ecem11 2prensesannesiiii canım kürtajdan sonra 40 günde anca adet oldum yani 11 nisan kürtaj 20 mayıs adet 9. günü yumurtlama gördüm 28 ve 29 mayısta kasıüımda ağrı var ama hamilelik değildir diye düşünüyorum
2prensesannesiiii ecem11 belli belirsiz burda beta 5 falandı sanırsam ertesi gün kan verdim 10.4 çıktı fotoda net değil
ecem11 2prensesannesiiii gerçekten çok silikmiş ya heycanlanmak da istemiyorum çünkü bu silikleri görüp negatifler de var inşallah vardır 🤗
2prensesannesiiii ecem11 yarın kan verecekmisin? Yarın akşam kan ver bence ben öyle yapmıştım bende cuma günü test yapmadan kan vermeye karar verdim🥰🙏🏻
ecem11 2prensesannesiiii yarın sabah tekrar yapayım daha netse vereyim kank ama pozitif olmama ihtimali de yüksek hayırlısı olsun artık 🙏
merveiyd ecem11 öncelikle hayırlı olsun bence de hamilesin 🌸 Şunu sormak istiyorum ikinci fotoğraf koyu duruyor ya çizgi daha belirgin, onu nasıl öyle yaptınız acaba?
ecem11 merveiyd çok silik ama o yüzden bilemiyorum boşuna heveslenmeyeyim istiyorum. fotoğrafı düzenle seçeneğinde gölgelendirme gibi seçeneklerle oynadım tam olarak naptım bilmiyorum 😂
2prensesannesiiii ecem11 aynen tekrar test yapıp öyle kan ver hatta benim 8 günüm kalıyor bende mi yapsam 2 tane alayım test sonra 2.yi pazar yaparım bişey çıkmazsa çıkarsada kan veririm🥰