hunilimom Xxz çok çay icmiyorum bir.kupa onun için de çay demleyemem akşamdan kalan çayı ısıtıp içiyorum 😂
superstar_00 Xxz Hemşire arkadaşıma sordum şunu yazdı: “ Bebeğe değil ama bayat çay birkac saatlikse bir şey değil ama akşamdan sabaha sıkıntı sana da zarar verir canım daha önce çalışma yapilmisti bu konuda zehirlenme ve kansere sebep olabiliyor Allah korusun.”
Xxz superstar_00 ovvv ben en büyük kötülüğü kendime yapmışim haberim yok. 🤦 Çok teşekkür ederim. Burdaki annelerde öğrenmiş oldu sayende🙏🙏🙏♥️
superstar_00 Xxz Bende size teşekkür ederim postunuz sayesinde bende yaptığım yanlışın farkına vardım.
mom1111 Xxz biryerde okumuştum bir gece beklemiş çay zehirli ve zararlı olacağını yinede araştırın canım
minikerdeminannesi Ben zararlı diye biliyorum, ne kadar icilecekse o kadar yapmak en dogrusu taze olmadı için
Nsnese Xxz çay zaten başlı başına sağlıklı değilken birde bayat çayın sağlıklı olacağını hiç düşünmüyorum. Eriniyosanz karpuz falan yiyin ne bilim süt için çaysız yapın yani kahvaltınızı