GizemDoan Smsekesraa Bence yaptır işini şansa bırakma bana da 3lü gerek Yok yapma dediler yaptım yinede 2li temiz çıkmıştı 3 de sorun çıktı yaptırmasaydım bilmicektim ama düzeldi o sorunda şükür 🙏🏻
Zeyneb34 Smsekesraa ben yaptırdım ikili test Can'ım . Allah korusun birsey olurda erken tanı konulur. Bebek için önemli bence. Özelde 600 tl imiş sordum devlette yaptırdım ben. Detaylı usg yaptırmam dıye düşünüyorum inşallah temiz çıkar 🙏
Zeynepemre Canım bende ilk düşünmüyordum ama çevremde herkes ikili testi yaptırmamı üçlüye gerek olmadığını söylemişti. Yine de Rabbim göstermesin ikili de bir problem olursa üçlü testi önermişlerdi. İkili test temizse üçlüye gerek kalmıyo.
Smsekesraa Zeynepemre onu biliyorum ama Allah korusun kötü birşey olsa bile ben bebeğimden vazgeçemem ki Allah'ın verdiği can günah hani şunu anlamadım ben eğer bebekte bir rahatsızlık varsa bunu doğmadan tedavi edebilecekler mi bunun için mi yapılıyor bu test yoksa olasılığı belirlemek için mi
Meryemmmm Tugbaberber evet kan testi yapıyorlar bi hafta sonra sonuç çıkıyor korkmaya gerek yk Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize 🙏😍
Zeynepemre Smsekesraa olasılığı belirlemek için biliyorum Anne karnında tedavi olmuyor diye biliyorum