cansualisa aysinckdn evet. Mis gibi hem tekli makinalar elektrikli mekanizmalarına su değdiğiii zaman çabuk bozuluyor ama bunda böyle bir problem yok cezveyeee kahve koyuyorsun tıklıyorsun kendi makanızmasınaaa su koyuyorsun cezveye değil
azrin tatlım ben karaca hatır barista kullanıyorum ve çok memnunum üstelik sadece türk kahvesi değil çeşit çeşit kahve yapabiliyorsun türk kahvesi kullanarak bir de süt köpürtme aparatı var latte cappuccino flat white tarzı kahveler hazırlamak için
aslihaninannesi azrin ya evet ben onun reklamını gördüm yeni çıkmış galiba çok öneriyorlar ilgimi çekti benimde
azrin aslihaninannesi kesinlikle öneririm pişman olmazsınız bütün italyan kahvelerini yapıyo nerdeyse latte türk cappucino türk bildiğimiz közde türk kahvesi ve sıcak çikolata da yapıyor benim için değil çocuklar içinde iyi oldu ben kahve keyfi yaparken onlara sıcak çikolata falan hazırlıyorum
BIR_SIYAH__HIAYESI63 gorky merhaba arzum okka gayet memnunum yazmışsınız Türk kahvesinin tadını da güzel yapıyor mu peki
gayeozlem88 azrin Temizliği falan nasıl acaba bana hazırlaması biraz uzun gibi geldi zahmetli mi sence
azrin gayeozlem88 Baya kolay temizliği bence hızlı temizleme fırçası var cezve için zaten sadece süt pişirince kullanıyorum ben o fırçayı onun dışında hazırlık aşaması resmen barista gibi hissettiriyor aynı adı gibi :)
Sevilayozdemir DuyguKB karaca hatir hup ama bu sütlü kahve yapanları var ya ben kullanıyorum çok memnunum
Melek63 DuyguKB Tefal köpüklüm 👍 cezvede yapınca telve dibe çöküyordu ama bu makinede çok güzel yayılıyor fincanın tamamına
gayeozlem88 azrin Çok iyimiş o zaman ya baya şık bi cihaz bende beğendim o hissiyatıda hep merak etmişimdir kafelerde gördüğümde 😅
aslihaninannesi azrin peki bu diğer kahveleri yapmak zor mu? Cappucinno latte falan yapması çok kolay şeyler değil benim bildiğim köpüğü ayrı kahveyi ayrı eklemen lazım bardağa
azrin aslihaninannesi Hiç zor değil zaten makinenin cezvenin olduğu alt kısımda küçük bi çekmece yapmışlar latte ve cappuccino tarifi var ben oraya bakarak yapıyorum sonra malzemelerini sırasıyla eklemen gerekiyo
Mrv135 DuyguKB Arzum okka kullanıyorum gayet memnunum. Arçelik telveye verecek param kalmamıştı çeyiz yaparken mecburen bunu aldım değiştiririm dedim ama şaşırttı beni gayet güzel yapıyor.
aslihaninannesi azrin Çok teşekkürler kendi türk kahve makinemde baya eskimişti almışken böyle bişey alıcam bende sanırım