Tirtir5 Mehtapozgn ayyy kuzum benim daha 7 haftalıgım kız cıkıyooo inşallah tutarr canımmm inşallah 🤲🌼🥰 dua et banada 🤲
Tirtir5 Prensesmelek inşallah tutar canım ya ♥️🥰 ilk bebeğiö benim kız istiyoruz babasıda bende Allahım inşallah herkezin gönlüne göre versin ben daha 7 hafttalıgım daha cok var nasıl dayancam 😂
pamukannesi25 Tirtir5 12.haftada bakmıştı yüzde80 kız dedi ama kesinleşene kadar aramızda kalsın belli olmaz dedi haftaya 16 olucam kesin olarak öğrenicem. Ama bu çin takvimne göre erkek çıktı bende erkek hissediyodum hep bakalım nolucak 😄
Hatice2323 Tirtir5 kız mı istiyorsunuz. Rabbım hayırlı bir evlat ve en önemlisi sağlıklı bir bebis nasip etsin cümlemize…
Tirtir5 Hatice2323 kız istiyoruz canım önce saglıklı hayırlı evlat olsun tabiki 🤲 Rabbim hepimizin evladını saglıkla kucana almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰
Merve-8 Tirtir5 tutmadı her türlü kız çıkıyordu çin takvimi altın yüzük altın zincir makas bıçak testi ne varsa hepsinde kız çıkmıştı ama 27 haftalık hamileyim oğlum olacak üstelik 14.Haftada gösterdi cinsiyeti
Melokrks Tirtir5 Amin canm inşallah 🙏🏻❤️ senin ne gösteriyor kız mı erkek mi gönlündekini sağlıkla versin rabbim inşallah 🙏🏻🌸
Tirtir5 Melokrks kız gösteriyor canım inşallah saglıkla olsun 🥰♥️ hepimizin evladını saglıkla kucana almayı nasip etsin inşallah 🤲♥️
Pirayeee Tirtir5 onceden o Kadar baktm hep erkek çıkıyordu, burdaki linkten baktım Kız çıktı ☺️doktorlar Kız gibi diyorlar detayliyi bekliyorum bakalm 😁
Tirtir5 Pirayeee hadi bakalım hayırlısı kuuzm Rabbim saglıkla kucamıza almayı nasip etsin inşallah ♥️🥰🌼