Tirtir5 yigitinannesiiiii tutmayan bir kişi daha 😂 hayallerimi yıkıyosunuz 😂 saglıkla gelsin canım 🤲♥️ inşallah benim tutar bakalım hayırlısı saglıklı olsunlarda
yigitinannesiiiii Tirtir5 Rabbim gönlüne göre versin kuzum sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah çok takılma zaman çabuk geçiyor yakında öğrenirsin cinsiyeti 😇
Tirtir5 Bellacaio oyy ben nerelere gidem bir tutmayan daha 😂 inşallah benim tutar kuzum ya dua et saglıklı olsunlarda insallah saglıkla büyüsünler 🥰♥️🤲
Bellacaio Tirtir5 teselli vereyim hemen, ilkinde tutmuştu erkek dedi ve erkek oldu😅😄 inş önce sağlıkla gelsin sonra gönlüne göre olsun🫶🏻
Tirtir5 yigitinannesiiiii amin amin amin canım güzel yüreğine sağlık ♥️ ben daha 7 haftalıgım daha cok var 😂 hayırlısı inşallah hepimizinki saglıklı olsun inşallah kuzım 🥰🤲♥️
yigitinannesiiiii Tirtir5 bende hangi ara 20 haftalık oldum bilmiyorum sanki daha dün 5 haftalıktım hamile olduğumu öğrenmiştim felan şimdi minik tekmelerini hissediyorum🥰🥰🥰Amün inşAllah
Tirtir5 Oz_38nur ayyy kurban olım sana inşallah benimkide tutar canımm benim saglıkla gelsinler inşallah 🤲🌼🥰
Tirtir5 Bellacaio amin amin amin kuzum inşallah benimde tutar ♥️🤲 içime su döktün saglıkla gelsinler insallah 🥰🌼
Tirtir5 Prensesmelek inşallah tutar canım ya ♥️🥰 ilk bebeğiö benim kız istiyoruz babasıda bende Allahım inşallah herkezin gönlüne göre versin ben daha 7 hafttalıgım daha cok var nasıl dayancam 😂