gamzebngaa_dmr I-da biokadarmavii benim bu hafta Perşembe günü randevum var ben bu süre içinde muz ceviz tüketmeye çalıştım cevizi fazla olmasada muzu her gece bir tane tükettim bakalım faydasını görmüşsem sizede yazarım onu denersiniz sizde bugün ile birlikte 25 hafta oluyoruz hafta içi perşembe 25+4 oluyor bakalım ne kadar çıkacak kilosu boyu
Habus gamzebngaa_dmr bizim kız bebiş ya ben alakası olduğunu düşünmüyorum. Zaten asıl kiloları, gelişimleri 34 den sonra belli olur bence şu an iyi olsa bile ilerde kilo alımı yavaşlar mı diye düşünüyorum ☺️ Şu an 24+2 tim. Haftaya gideceğim kontrole bakalım inşallah iyidir 🙏
gamzebngaa_dmr Perşembe günü mutlaka yazarim buraya o zaman 25+4 oluyor bakalım nasıl olmuş bizim bebiş 🥰
teachering06 Benim detaylıda 20+3 te 362 gr 21cm çıkmıştı. 22+3te tekrar gidicem bakalım kaç çıkacak:)
gamzebngaa_dmr Kızlar doktora gittim bugün biliyorsunuz size demiştim gittiğimi 22 haftalıkken gittiğimde 559 kg 28 cm çıkmıştı bugün 25+4 haftalık olduk bugün bize 920 kg 33 cm dedi sizce nasıl yediklerim pek işe yaramamis sanki ?
gamzebngaa_dmr Tubatuubaa her gece bir muz arada süt içtim çok değil gündüz kahvaltı sonrası meyve ara öğün ceviz kuru üzüm varsa bir porsiyon tatlı bir bardak 3 ü 1 arada kahve akşam yemeği gene meyve sonra akşam gene ceviz kuru üzüm muz süt böyle gitti ama fazla almamış gibi geldi bana yoksa ?
Tubatuubaa gamzebngaa_dmr bende hemen hemen öyle yapıyorum ama galiba bi yerden sonra ne kadar dikkat etsekte bebek ve bünye meselesi canım
gamzebngaa_dmr Tubatuubaa aynen olabilir canım çünkü ben çok dikkat ettim dedim bakalım nasıl gidiyor diye